Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πανηγύρισε την άνοδο ο Πυθαγόρας Περάματος 9-3 τον Προμηθέα

Published

on

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στην Β’ ΕΠΣΠ πανηγύρισε ο Πυθαγόρας Περάματος μετά και την εύκολη επικράτηση επί του Πυθαγόρα με 9-3, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου,  αφιερώνοντας μάλιστα την επιτυχία αυτή στον μεγάλο άτυχο απόντα, τον αδικοχαμένο τερματοφύλακα της ομάδας Δημήτρη Λιοκοκουδάκη που έφυγε από την ζωή μόλις στα 37 του χρόνια. Η φανέλα του Δημήτρη με το νούμερο ένα ήταν κρεμασμένη και στολισμένη από τις τέσσερεις γραμμές… στο γήπεδο του Περάματος.

Για την ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη σκόραραν οι  Γαλανός στο 8’ και στο 47’, Παππάς στο 12’ και στο 63’ Παρίσης στο 33’ στο 65’ και στο 85’, Παπαδάκης στο 36’ και Πιλιανίδης στο 70’.

Τα τέρματα των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Σακκάς στο 32’, Tshermakyan στο 79’ και Νταντής στο 81’.

Διαιτητής ήταν ο Αντωνόπουλος.

Πυθαγόρας Περάματος: Αναργύρου(63′ Πασχάλης), Παναγιωτάκης, Περάκης, Γκόλγκαρης(63′ Νάνο), Ψαρούδας, Παπαδάκης, Παππάς(67′ Κωστέργιας), Βαλάκος, Πιλιανίδης(72′ Μιχαηλίδης), Παρίσης, Γαλανός(87′ Βουρλιώτης).

Προμηθέας: Γράψας, Βαπορίδης, Γκαρούτσος, Ταγαρούλιας(58′ Γράφας), Στρατήγης, Νταντής, Σακκάς(46′ Σωτήρης), Γεωργίου, Απριγιάν, Tshermakyan(46′ Γαλάνης), Τρίχας.