Connect with us

5ος Όμιλος

Πανθηραϊκός – Άγιοι Ανάργυροι 2-0

Published

on

Στο δεύτερο μέρος ο Πανθηραϊκός κατάφερε να κάμψει την άμυνα των Αγίων Αναργύρων και να πάρει το τρίποντο κερδίζοντας με 2-0.

Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος «ταλαιπωρία» για το φίλαθλο κοινό οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην επανάληψη να σκοράρουν δυο φορές με τον Βαλαβανόπουλο πρώτα στο 48’ που βρέθηκε πρόσωπο με το τέρμα και σούταρε για να νικήσει τον Χανιώτη  ανοίγοντας το σκορ(1-0) και λίγα λεπτά αργότερα με πέναλτι (χέρι του Πιπίνη σε σέντρα του Κορέτα) που με δεύτερη προσπάθεια (στην εκτέλεση απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας των Αγίων), διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Διαιτητής ήταν ο Αλατσάκης με βοηθούς τους Σούζα και Λυκομήτρο.

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης) : Ζωντός, Λούκας (82′ Λαμπρόπουλος), Μπιρμπίλι, Χούσα, Βαλαβανόπουλος, Τσόπελας (19′ λ.τρ. Νομικός (40′ λ.τρ. Κορέτα)), Φουάσης, Κορακιανίτης (91′ Κρεμμύδας), Παληγεώργος, Παπασάββας, Κόντι.

 

Άγιοι Ανάργυροι (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Πιπίνης (83′ Μαντίκος), Μπαλατσούρας, Σεχολάρι (86′ Σμυγάδης), Λάλας (57′ Λαθούρης),Τουλουβασίλης, Σταύρου, Νυφαδόπουλος, Γενίδογαν, Γκουντούνας (77′ Σερβετάς).