Connect with us

5ος Όμιλος

Πανθηραϊκός: “Δεύτερη φορά οι διαιτητές διαμορφώνουν αποτέλεσμα”

Published

on

Με αφορμή το ματς με τον Εθνικό Πειραιά και την ισοπαλία (0-0), ο Πανθηραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση θεωρώντας ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η διαιτησία διαμορφώνει το αποτέλεσμα.

Η αναφορά γίνεται στη φάση του 62′ όταν ο Φουάσης έφυγε από κανονική θέση όμως ο διαιτητής του αγώνα ανέκοψε τον πρώην άσο της Καλαμάτας θεωρώντας ότι έφευγε αντικανονικά στην πλάτη της άμυνας.

Το δελτίο τύπου

Η φάση του 62ου λεπτού του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό, όπου η ομάδα μας βρίσκεται στην αντεπίθεση με τον Παπασάββα να τροφοδοτεί τον Φουάση ο οποίος βγαίνει ολομόναχος απέναντι στον Βουτσινά και σκοράρει.

Όμως ο δεύτερος βοηθός κ. Τζίκας αν και βρίσκεται μπροστά στη φάση, ανακαλύπτει οφσάιντ, στερώντας από την ομάδα μας την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, όπου λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα το γκολ που έφερε την ήττα από την Άνω Μερά προήλθε από πεντακάθαρο φάουλ.

Εφεύρεση οφσάιντ στο παιχνίδι με τον Εθνικό

Η φάση του 62ου λεπτού του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό, όπου η ομάδα μας βρίσκεται στην αντεπίθεση με τον Παπασάββα να τροφοδοτεί τον Φουάση ο οποίος βγαίνει ολομόναχος απέναντι στον Βουτσινά και σκοράρει. Όμως ο δεύτερος βοηθός κ. Τζίκας αν και βρίσκεται μπροστά στη φάση, ανακαλύπτει οφσάιντ, στερώντας από την ομάδα μας την ευκαιρία να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, όπου λανθασμένες διαιτητικές υποδείξεις διαμορφώνουν το αποτέλεσμα του αγώνα, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα το γκολ που έφερε την ήττα από την Άνω Μερά προήλθε από πεντακάθαρο φάουλ.

Gepostet von Πανθηραϊκός Α.Ο – Panthiraikos F.C am Sonntag, 3. November 2019