Connect with us

5ος Όμιλος

Πανθηραϊκός – Κηφισιά 3-1

Published

on

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο σημείωσε ο Πανθηραϊκός επί της Κηφισιάς με 3-1 .

Οι Σαντορινιοί είχαν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος και «καθάρισαν» ουσιαστικά το παιχνίδι με χατ-τρικ του Βαλαβανόπουλου. Στο 26’ μετά από λάθος του κεντρικού αμυντικού δίδυμου της Κηφισιάς ο Βαλαβανόπουλος τρύπωσε στην καρδιά της άμυνας των φιλοξενούμενων και με σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 34’ ο εντυπωσιακός σήμερα Βαλαβανόπουλος  σκόραρε για το 2-0 και στο 43’ βρήκε τον τρόπο να τριπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του και στην ουσία να την οδηγήσει στην νίκη.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε  σημαντική ευκαιρία ένα λεπτό πριν το πρώτο τέρμα του Βαλαβανόπουλου όταν ο Έσλερ γύρισε όμορφα στο σημείο του πέναλτι και ο Τζέλη δεν μπόρεσε να σκοράρει πρόσωπο με το τέρμα.

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και μείωσε στο 56′ με τον Βέρμπη (3-1) μετά από μια υπέροχη ενέργεια της ομάδας των βορείων προαστίων με την μπάλα να αλλάζει τέσσερις πέντε φορές πόδια και τον Βλάχο να στρώνει στον σκόρερ. Στη συνέχεια πίεσε αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και μοιραία ηττήθηκε με 3-1.

 

Διαιτητής ήταν ο κ. Χρόνης με βοηθούς τους κ.κ Οικονόμου και Μανούρα.

 

Πανθηραϊκός (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Χούσα, Φουάσης, Μπιρμπίλης, Παληγεώργος, Λούκας, Κόντι (90′ Μαναριώτης), Παπασάββας, Τσόπελας (59′ Σείτι), Βαλαβανόπουλος (λ.τ. 53′ Κορέτα), Ντούνιας

 

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Βλάχος (45′ Πρίτσας), Έσλερ, Γεωργόπουλος (45′ Τόσκα), Χριστοφιλέας, Κωνσταντίνου (63′ Δρόσης), Κακός (45′ Ρέντζης) Τζέλη, Βέρμπης, Γκούμας, Παυλάκης