Connect with us

5ος Όμιλος

Πανθηραϊκός: Κλείνει Παπασάββα

Published

on

Ο Πανθηραϊκός αφού κατόρθωσε βάσει του προγραμματισμού να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό –μέχρι στιγμής- τους ποδοσφαιριστές εκείνους που είχαν προτεραιότητα βάσει του σχεδιασμού που είχε γίνει από το Γιάννη Σιλεβίστα, πλέον , βάζει πλώρη για το μεταγραφικό του πλάνο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Πανθηραϊκό βρίσκεται ο Αντώνης Παπασάββας.

Ο 26χρονος άσος που την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο με τη φανέλα του Αιγάλεω, παίζοντας ενεργό ρόλο στην πορεία που κατέβαλε το “Σίτι” στον 7ο όμιλο, θα κατέβει τις επόμενες ημέρες στο νησί του Ηφαιστείου για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο «Παπα» αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αφού προέρχεται από ένα σύλλογο που έκανε πρωταθλητισμό, αυτό από μόνο του δείχνει ότι ο πήχης φέτος στην ομάδα της Σαντορίνης έχει μπει αρκετά ψηλά.

Η διοίκηση της ομάδας με συντονισμένες ενέργειες έκανε αυτό που έπρεπε και δεν θα σταματήσει εδώ, αφού, βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλα πρόσωπα.

Όσον αφορά εκείνους που δεν γνωρίζουν το «who is who» του Αντώνη Παπασάββα, πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που μπορεί με τα τρεξίματα του να δώσει ανάσες, να ξεκουράσει την ομάδα του και με την ηρεμία που πηγάζει από το παιχνίδι του να ανεβάσει το επίπεδο του Πανθηραϊκού.

Φέτος συμμετείχε σε 18 ματς του Αιγάλεω, ενώ τη σεζόν 2017-2018 άνηκε στο ρόστερ του Αχαρναϊκού. Ο ίδιος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό όπου το 2013-2014 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και είχε συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας μια φορά με τη φανέλα των “ερυθρόλευκων” ενώ το β’ μισό της περιόδου 2014-2015 μετακινήθηκε στον Τύρναβο. Το 2015-2016 πραγματοποίησε γεμάτη σεζόν στον Αστέρα Βάρης έχοντας σε 20 συμμετοχές σκοράρει 4 φορές.

Ο ίδιος μάζι επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Πανθηραϊκού αλλά και την προφορική συμφωνία δηλώνοντας στην ιστοσελίδα μας τα εξής

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με την ομάδα του Πανθηραικου.  Πάντα θέλω να πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και ο Πανθηραικος είναι μια από αυτές. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σιλεβιστα για την εμπιστοσύνη και την επιλογή του να με εντάξει στο δυναμικό , τον Δημήτρη Λοντο που είναι ικανοτατος γυμναστης και γνωριζω την δουλειά του καθώς επίσης και την διοίκηση.Θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχων που έχει θέσει η ομάδα !