Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πανιώνιος Καισαριανής – ΓΣ Καισαριανής 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο Πανιώνιος Καισαριανής και ΓΣ Καισαριανής αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε ο Άκης Κικιδάκης ο οποίος αποσύρεται από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών, ενώ ο Δήμος Καισαριανής παρέδωσε μετάλλια και κύπελλο στον ‘κιτρινόμαυρο’ σύλλογο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 40′ όμως ο Κικιδάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Πρασσά. Στο 50′ ο έμπειρος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Στο 61΄ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83′ και στο 90′ χάρις σε γκολ των Κόλλα και Δουρδουλάκη. Διαιτητής ήταν ο Αθανασίου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρασσάς, Βλάχος, Χαϊδάρη, Καραθανάσης, Δημόπουλος, Τσούκαρης (79′ Σουλιώτης), Κόλλας, Σούλας, Παντζιαρίδης (60′ Δουρδουλάκης), Φερατάι, Γκίνης

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Βασιλάκης (61′ Αντωνόπουλος), Βουρλιώτης, Δρακάς, Πλακάλι, Κικιδάκης, Βουτυράς, Κοκοσούλης, Καμπάκος, Βαγιανής (53′ Νάνος), Ντακόβ, Χατζηστεφάνου (59′ Τσόγκας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply