Connect with us

stoplekto

Πανιώνιος Καισαριανής- Πέρα Κλουμπ 1-3

Published

on

Η μαχητική Πέρα Κλουμπ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε τελικά παίζοντας από το 66’ με δέκα παίκτες στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ του Πανιωνίου Καισαριανής με 3-1 και πλέον χρειάζεται ακόμα μία νίκη στο επερχόμενο επαναληπτικό τους παιχνίδι για να «σφραγίσουν» την επιστροφή τους στην Β’ Κατηγορία.

Το ματς κρίθηκε στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πέναλτι του Σγαντσού στο 54’ που κέρδισε ο ίδιος από τον Σμυρνιωτάκη. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν άμεσα με τον Ποριώτη Αγγ. Στο 59’, αλλά στο 66’ έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Σμυρνιωτάκη με δεύτερη κίτρινη.

Παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Πέρα Κλουμπ παίζοντας ψυχωμένα στο τελευταίο τέταρτο πήρε το «χρυσό τρίποντο» σημειώνοντας ακόμα δύο γκολ με τους Παυλόπουλο Αθ.(78’) και πέναλτι του Κούρτι στο 85’.

Διαιτητές: Ντάουλας, Στάμος – Τζάκος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πρασσάς, Δαμουλάκης (70′ Γιαννουλάκης), Αγριτέλης, Καραθανάσης, Γκιρλέμης, Μπίτης, Γκέντσεφ, Γεωργίου (63′ Ντουρμετάκης), Πανάκης (77′ Θεοδούλου), Σγνατσός, Λέντζας

ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ: Νάκος, Τζήμας (64′ Παυλόπουλος Αθ.), Ρακιτζόπουλος (46′ Γεωργαλής), Θεοδωρίδης, Παυλόπουλος Θ., Ποριώτης Γ., Κούρτι, Μαντής (35′ Σμυρνιωτάκης), Ντουμιτρίου, Ποριώτης Αγγ., Μουρδουκούτας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply