Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πανιώνιος Κερατσινίου- Αργοναύτης 0-2

Published

on

“Ίδρωσε” για να σκοράρει ο Αργοναύτης,  που αν και έπαιζε με δέκα από το 32′ κατάφερε και πέρασε από τις “Σιταποθήκες” επικρατώντας με 2-0 του Πανιώνιου Κερατσινίου.

Οι Χατζηκυριακιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δύο δοκάρια με τους Λογαρά(16′) και Λιάρο(23′). Στο 32′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Θεμελάκη, κάτι το οποίο όμως δεν τους πτόησε. Η ομάδα του Γιώργου Ξυπολητά συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και στο 40′ κέρδισε πέναλτι, με τον Λιάρο όμως να στέλνει την μπάλα άουτ.

Νέο πέναλτι κερδίζει ο Αργοναύτης στο 54′, με τον Μπαζάρ να εκτελεί, τον γκολκίπερ Κατσίβελη να αποκρούσει και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ, βγάζοντας το άγχος από την ομάδα του. Στο 61′ και πάλι ο Μπαζάρ “έγραψε” το τελικό 2-0.

Διαιτήτευσε ο Βουτσάς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κατσίβελης, Μάνδυλας, Κλοπώδης Χ., Καρβούνης, Λοξός, Δεσπότης(46′ Καρδάσης), Κλοπώδης N.(80′ Καραμπάτης), Ασημενίδης(70′ Κόκκινος), Γρίβας(70′ Γαρδής), Κουδουνάκος, Λεβάκος.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Φουστέρης, Λαλαΐτης, Σταματούκος, Γκόλφης, Κατσούρης, Καλιακμάνης, Λογαράς(82′ Στανοτάς), Θεμελάκης, Λιάρος, Μπαζάρ, Σιγάλας(67′ Ορφανός).