Connect with us

Γ Εθνική

Πανιώνιος: Τελειώνει με Γκέτσι, περιμένει για Λίμα

Published

on

Έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στην χειμερινή περίοδο είναι ο Πανιώνιος.

Ο λόγος φυσικά για τον Αουρέλ Γκέτσι, ο οποίος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τους κυανέρυθρους, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα και πλέον απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του.

 

Θυμίζουμε, ότι πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την φετινή σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Αλμυρό, σημειώνοντας έξι γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο!

 

Από εκεί και πέρα, πολύ πιθανό είναι ο Νόνι Λίμα να αποκτήσει… συγκάτοικο στον Πανιώνιο τον γιο του Κωνσταντίνο.

 

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε ολόκληρη την αριστερή πτέρυγα, ενώ μπορεί να δώσει βοήθειες και από την μεσαία γραμμή.

 

Ο έμπειρος άσος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, ενώ μετράει πολλές συμμετοχές και στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Καλλονή, Νίκη Βόλου, Αιολικό και Επισκοπή.

 

Για να ολοκληρωθεί, βέβαια, η μετακίνηση του στον Πανιώνιο θα πρέπει πρώτα να πάρει την ελευθέρας του από την ομάδα του Πύργου. Άρα προς το παρόν οι κυανέρυθροι περιμένουν.

 

Από εκεί και πέρα, οι μεταγραφικές κινήσεις του Ιστορικού θα συνεχιστούν, αφού αναμένεται να ακολουθήσουν δύο με τρεις ακόμα προσθήκες.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΉ: Panionianea.gr