Connect with us

6ος Όμιλος

Πανιώνιος – Χαραυγιακός 2-1

Published

on

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Πανιώνιος, ο οποίος έστω και στο τέλος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Χαραυγιακού με 2-1.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη ήταν αυτή, η οποία από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 14΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς, με το σουτ του Νίνο να μπλοκάρεται εύκολα από τον Βακερλή.

Στο 17΄ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν κοντά στο 1-0, με τον Δρίτσα να κάνει συρτή σέντρα στην περιοχή του Βακερλή, ωστόσο κανένας από τους συμπαίκτες του δεν βρέθηκε στην περιοχή προκειμένου να την στείλει στα δίχτυα. Με το πέρας της ώρας, η ομάδα της Νέας Σμύρνης ενέτεινε την πίεση της, στα αντίπαλα καρέ, προκειμένου να φτάσει στο γκολ.

Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 34΄ με το σουτ του Γροντή να περνά λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της ομάδας της Ηλιούπολης και εν συνεχεία στο 43΄ με το σουτ του Γροντή να περνά λίγο πάνω από την εστία του Βακερλή. Στα εναπομείναντα λεπτά, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με συνέπεια οι δύο ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη μπήκε καλύτερα στο ματς από τον Πανιώνιο και στο 49΄ είχε την πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Στουρνάρα, με το σουτ του Κουκοβίνη να μπλοκάρεται εύκολα από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Αυτό το οποίο δεν κατάφερε ο Χαραυγιακός σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχε ο Ιστορικός στο 53΄ με την κεφαλιά του Κοντοέ έπειτα από φάουλ του Γροντή κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχτηκαν συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Πανιωνίου. Όλα αυτά, μέχρι το 71΄ όταν ο Μαραγκουδάκης έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στουρνάρα φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Πανιώνιος πίεσε για να φτάσει στο 2-1, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις στο 80΄ και στο 86΄. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε με το υπάρχον 1-1, ο Σταμάτης στο 92΄ με πλασέ ήταν αυτός που έκανε το 2-1 δίνοντας στην ομάδα του την δεύτερη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Πανιώνιος (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λαμψίας, Ζάχι, Ζούλιας (81’ Καραββίδας), Κοντοές, Μπρέγκου, Ξύγκορος (Παπαδόπουλος), Νίνο (64’ Κουτσάκης), Σταμάτης, Γροντής, Δρίτσας

Χαραυγιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Βακερλής, Τζέκος (57’ Κάραβος), Παρασκευόπουλος, Κούτρας, Μαραγκουδάκης, Γιαννόπουλος, Κασιάνος, Κουκοβίνης, Πλούμης, Κουτσούμπας, Alsinio.