Connect with us

Γ Εθνική

Πανιώνιος: Χωρίς λογική η απόφαση της Αστυνομίας

Published

on

Εξαλλοι είναι στον Πανιώνιο με την εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Υπουργό για απαγόρευση της μετακίνησης των φίλων της ομάδας στο ματς με τον Άρη Πετρούπολης.

Μάλιστα εξέδωσαν την ακόλουθη καυστική ανακοίνωση…

«Με πολλά ερωτηματικά και απορίες πήραμε το… μήνυμα πως για μια ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση η ελληνική αστυνομία εισηγήθηκε προς τον αρμόδιο υπουργό να δοθεί απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων μας, στερώντας από τον κόσμο μας την δυνατότητα να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα για μια ακόμα φορά τη φετινή περίοδο.

Βέβαια, το ίδιο δεν έχει ισχύσει για καμία άλλη ομάδα της Γ’ Εθνικής και του ομίλου μας συγκεκριμένα. Μάλιστα, όπως είδαμε την περασμένη Κυριακή, φίλαθλοι του Ηλυσιακού μετακινήθηκαν οργανωμένα στο γήπεδο του Φωστήρα, όπως και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα στο Πέραμα και όπως θα μετακινηθούν αυτή την αγωνιστική οι αντίστοιχοι της Προοδευτικής στη Ριζούπολη.

Υποκρισία και λογική ‘δυο μέτρα, δυο σταθμά’ τη στιγμή που μάλιστα ο Άρης Πετρούπολης ήταν απόλυτα θετικός στο αίτημα μας για να υπάρχει χώρος στην κερκίδα για τις ανάγκες των φιλάθλων μας η αστυνομία ετσιθεληκά προχωράει σε μια εισήγηση προς τον υπουργό, κο. Οικονόμου, χωρίς καμία λογική. Μια εισήγηση που μας δείχνει ένα αδικαιολόγητο μένος που προκαλεί οργή τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο μας χωρίς να υπάρχει λόγος δημιουργίας. Μια εισήγηση χωρίς λογική εξήγηση που μας κάνει να υποψιαζόμαστε καταστάσεις για τις οποίες όμως, ενημερωτικά, είμαστε πλέον μαθημένοι και προετοιμασμένοι κατάλληλα να τις αντιμετωπίσουμε.

Βαδίζοντας για τέταρτη χρόνια στον βούρκο της Γ’ Εθνικής, ξέρουμε καλά τι κρύβεται πίσω από αυτά τα ‘παιχνιδάκια’ και το μήνυμα μας είναι απλό, κατανοητό και ξεκάθαρο. Από την στιγμή που ΟΛΟΙ πάνε ΠΑΝΤΟΥ, έτσι λοιπόν να ισχύσει κι για εμάς, χωρίς ανύπαρκτες δικαιολογίες που ήδη έχουν κουράσει.

Ήδη ο ορισμός του διαιτητή Δρούζα μας έχει προϊδεάσει άκρως αρνητικά. Ένας διαιτητής που πέρσι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ιάλυσο στη Ρόδο στέρησε από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δυο πολύτιμους βαθμούς με την τραγική του διαιτησία.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή το έργο στα μάτια μας είναι χιλιοπαιγμένο κάναμε οτιδήποτε ορίζει ο νόμος και ο ΚΑΠ ώστε να εξασφαλίσουμε την ύπαρξη κάμερας στο γήπεδο ή οποία έγινε αποδεκτή από την ΕΠΣ Αθηνών καθώς με βάση το άρθρο 29 του ΚΑΠ και τις ραδιοτηλεοπτικές μεταδόσεις από τη στιγμή που δεν έχουν παραχωρηθεί κάπου τα δικαιώματα από τον γηπεδούχο, μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει για όποια αναμέτρηση θέλει. Έχοντας ως σκοπό να υπάρχει εικόνα που θα κόψει τον βήχα σε όποιον πιστεύει ότι θα πράξει εκ του πονηρού και κατά της ομάδας μας.

Δεν θα ανεχτούμε κανένα παιχνίδι στην πλάτη του Πανιώνιου και του κόσμου του. Κι οποίος έχει τέτοιες ορέξεις θα καταλάβει με όλους τους τρόπους ότι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν είναι εξιλαστήριο θύμα στις ορέξεις κανενός.

Το πρωτάθλημα αυτό θα κριθεί εντός των τεσσάρων γραμμών και ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα σας ταράξει στη νομιμότητα».