Connect with us

Uncategorized

Πανναξιακός- Άνω Μερά: “Η Κυκλαδίτικη μονομαχία”.

Published

on

Την Κυριακή στις 14:00 στο ΔΑΚ Νάξου θα γίνει το κυκλαδίτικο ντέρμπι μεταξύ, του Πανναξιακού και της Άνω Μεράς.

 

Το ματς του 9ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν αναλογιστεί κανείς ότι και οι δύο ομάδες προέρχονται από τις Κυκλάδες και δεν έχουν ξανασυναντηθεί ποτέ στο παρελθόν.

 

Για τους γηπεδούχους, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η βαθμολογική θέση του αντιπάλου δεν παίζει κανένα ρόλο, ξέρουν ότι για να πάρουν τα τρίποντο από αυτό το ματς πρέπει να παρουσιάσουν πολύ καλό πρόσωπο, καθώς απέναντι τους θα βρουν μια ψυχωμένη ομάδα με δίψα για βαθμούς. Οι Ντούκας, Τερόλλης και Πετρόπουλους, «παλεύουν» με τον χρόνο προκειμένου να αποθεραπευτούν και να τεθούν στην διάθεση του Γιώργου Βλαστού για το συγκεκριμένο ματς.

 

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Τζιώβας και οι παίχτες του, αν και έχουν πληρώσει ακριβά μέχρι τώρα την καθυστερημένη απόφαση της ΕΠΟ για άνοδο της ομάδας, παρουσιάζονται καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και με όπλο τους το «βαθύ» ρόστερ, καθώς και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ παιχτών και διοίκησης αναμένεται να παρουσιαστούν στη Νάξο, όχι για τουρισμό, αλλά για την διεκδίκηση του πρώτου τους βαθμού ή βαθμών.

 

Αρνητικό παράγοντα για τους Μυκονιάτες θα αποτελέσει το γεγονός ότι, η ομάδα θα ταξιδέψει στη Νάξο μέσο Αθήνας και θα φτάσει στο νησί της Αριάδνης λίγο πριν την έναρξη του ματς, ταξιδεύοντας για παραπάνω από δέκα (10) ώρες. Και όλα αυτά συμβαίνουν όλος περιέργως στην Ελλάδα του 2012, αφού θα πρέπει να αναλογιστεί κανείς ότι τα δύο νησιά απέχουν λιγότερο από μια ώρα με ένα συμβατικό πλοίο.

 

Την αναμέτρηση θα διευθύνουν οι: Ντάουλας, Γιαννόπουλος-Γούναρης (Αθηνών).

Σπύρος Μάκαρης sportcyclades.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply