Connect with us

slideshow

Πανναξιακός: “μπαμ” με έξι ανακοινώσεις παιχτών [vid].

Published

on

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά έξι νέα αποκτήματα παρουσίασε σήμερα ο Πανναξιακός. Οι: Τζωρμαπατζάκης, Δερμιτζάκης, Αθανασίου, Μπονιάκος, Τερόλλη και ο μικρός Καρμίρης, παρουσιάστηκαν σήμερα στα γραφεία του Πανναξιακού, όπου υπό την Παρουσία του Αντιπροέδρου της ομάδας Γιώργου Αντωνόπουλο και του Τεχνικού διευθυντή Νίκου Κατσάνη, υπέγραψαν νέα συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα της Νάξου.

 

Με τις μεταγραφές αυτές ο Πανναξιακός καλύπτει κατά τον καλύτερο τρόπο τα κενά που είχαν δημιουργηθεί, έπειτα από τις αποχωρήσεις πολλών βασικών ποδοσφαιριστών.

 

Το προφίλ των παιχτών

 

Μιχάλης Τζορμπατζάκης: Ο 30χρονος κρητικός, με την ποδοσφαιρική βαρύτητα και την εμπειρία, που διαθέτει αναμένετε να προσφέρει τα μέγιστα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

 

Παιδί των ακαδημιών του ΟΦΗ ο ίδιος συνέχισε την καριέρα του στον Εργοτέλη, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Εθνικό Αστέρα.

 

Κώστας Δερμιτζάκης: Με την απόκτηση του επιτελικού μέσου, ο Πανναξιακός ποντάρει στην εμπειρία και στο ταλέντο του παίχτη βλέποντας στο πρόσωπο του 30χρονου τον νέο Μαέστρο της ομάδας. Προηγούμενες ομάδες του Δερμιτζάκη οι: ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Ρόδος, Αστέρας Ρεθύμνου και Χερσόνησος.

 

Παντελής Αθανασίου: Ο ροδίτης αμυντικός μέσος στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (26), ήταν από τους πρώτους στόχους του Πανναξιακού, αφού πέρυσι σαν παίχτης του Περιστερίου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους ανθρώπους του ναξιώτικου σωματίου. Προηγούμενες ομάδες του παίχτη οι: Ρόδος, Διαγόρας, Ατρόμητος Πειραιά και το Περιστέρι.

 

Λέανδρος Μπονιάκος: Γνωστός παίχτης για τον Πανναξιακό, αφού είναι το 2ο του πέρασμα από την ομάδα, στην οποία αγωνιζόταν και τη σεζόν 2007-08 στην Δ’ Εθνική κατηγορία. Αμυντικός μέσος ο ίδιος, αποτελούσε επιτυχημένο δίδυμο με τον Αθανασίου στο περσυνό Περιστέρι.

 

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, Αγιαξ Ταύρου και στο Περιστέρι.

 

Μιχάλης Τερόλλης: Μεταγραφικός στόχος του Πανναξιακού από τον περασμένο Δεκέμβρη, τελικά ντύνετε στα μπλε στις καλοκαιρινές μεταγραφές, προστέθοντας ένα πολύτιμο αμυντικό εργαλείο στα χέρια του Γιώργου Βλαστού, αφου ο Τερόλλης διακρίνετε για την πολύποικιλότητα των θέσεων που παίζει στην αμυντική γραμμη.

 

Τελευταία ομάδα του παίχτη ο Ναυπακτιακός Αστέρας.

 

Ευθύμης Καρμίρης:. Είναι ο 1ος από τους 2-3 μικρούς που θα αποκτηθούν. Ο 19χρονος νεαρός αγωνίζεται εξίσου καλά και στα δύο άκρα της άμυνας.

 

Προηγούμενες ομάδες: Αχιλλέας Τριανδρίας, ΑΟ Καρδιας, Απόλλων Αρναίας.

 

Από τον Πανναξιακό δεν αποκλείετε τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις παιχτών, κάτι που επιβεβαίωσε και αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος. Μάλιστα γίνετε λόγος για βαρύ όνομα για την θέση του ”σέντερ φορ”.

 

Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Νάξου θα χρειαστεί ακόμα 3-5 ποδοσφαιριστές για να κλείσει το ρόστερ της.

 

Δείτε τη δήλωσαν στην κάμερα του S.C τα νέα αποκτήματα του Πανναξιακού, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αντωνόπουλος.

Σπύρος Μάκαρης – sportscyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply