Connect with us

6ος Όμιλος

Πανναξιακός-Περαμαϊκός 3-3

Published

on

Ο Πανναξιακός και ο Περαμαϊκός μπορεί έχουν αποχαιρετήσει εδώ και αρκετό καιρό την Γ΄Εθνική όμως σήμερα στη Νάξο είχαν όρεξη για ποδόσφαιρό. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με 6 τέρματα, με τον Περαμαϊκό να κλέβει τον βαθμό της ισοπαλίας κυριολεκτικά με το σφύριγμα της λήξης, όπου σημείωσε το τελικό 3-3. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Ρόβας, μετά από κάθετη μπαλιά του Παναγιωτίδη άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες. Στο 25΄ο Μεσημέρης μάρκαρε αντικανονικά τον Ανδριανόπουλο και ο διαιτητής Μπακογιάννης καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αδριόπουλος, όμως ο Τσαϊλάκης είπε το όχι στερώντας την ισοφάριση στους Πειραιώτες. Το παιχνίδι πήρε φωτιά στο 2ο μέρος, όπου ο Πανναξιακός πίεσε για τη νίκη, όμως ο Περαμαϊκός ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 65΄, όταν ο Ανδριόπουλος με ένα ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Τσαϊλάκη. Η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 70΄προϊγήθηκαν 2-1 με πλασέ του Καρελέμογλου, με τον 18χρονο παίκτη, τρία λεπτά αργότερα (73΄) να πλασάρει και πάλι τον Μώτο, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Περαμαϊκός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 86΄ο Λαμπρινάτος που είχε περάσει ως αλλαγή, με ένα γκολ για χάι λάιτ, μείωσε σε 3-2. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε ο Κακλαμάνος με κοντινό σουτ στο 92΄, όπου άμεσα σφυρίχτηκε και η λήξη του παιχνιδιού.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Μιχαήλοβιτς): Τσαϊλάκης, Καρελέμογλου (85΄Ανεβλαβής), Μποδώνιας, Μεσημέρης, Κατσάνης © (66΄Βαλέτας), Μπανακάκης, Καλογερής, Παναγιωτίδης, Ευριπιώτης (40΄Σάντα), Λίμα, Ρόβας.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Παπακαλοδούκας): Μώτος, Ιατρού (46΄Νταλάκος), Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ντούμπερετ, Σαμαράς, Χατζηγιαννάκος, Χάλαρης (66΄Λαμπρινάτος), Κακλαμάνος, Δεμερτζής (52΄Δημγκιοκα), Ανδριανόπουλος.

Ανταπόκριση: Σπύρος Μάκαρης www.sportcyclades.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply