Connect with us

stoplekto

Πανναυπλιακός: Δεν τελειώσαμε, τώρα ξεκινάμε

Ανακοίνωση του συλλόγου με ευχαριστίες στους οπαδούς

Published

on

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης για την συμπαράσταση στην ομάδα εξέδωσε η διοίκηση του Πανναυπλιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Πανναυπλιακού επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής που με την εντυπωσιακή – σε όγκο και συμπαράσταση – παρουσία του στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας έδωσε το έναυσμα για την μεγάλη εμφάνιση και την τεράστια επιτυχία του Πανναυπλιακού μας.

Οι πάνω από 2000 θεατές που κατέκλυσαν το ΔΑΚΝ (κι όχι … 1000, όπως διαβάσαμε σε κάποια sites) μας γεμίζουν ικανοποίηση, κυρίως όμως αποδεικνύουν με εμφατικό τρόπο την τεράστια δυναμική του συλλόγου μας και μας δημιουργούν ευθύνες για να κάνουμε το καλύτερο ενόψει της πολύ δύσκολης χρονιάς που έρχεται.

Ο παλμός που είχαμε την τύχη να ζήσουμε την κυριακή το απόγευμα, πρέπει στο εξής να γίνει η καθημερινότητα της πόλης μας. Ο Πανναυπλιακός είναι κομμάτι του Ναυπλίου. Ολοζώντανο κομμάτι του Δήμου μας, από τώρα και στο εξής, δεν θα λείψει ποτέ.

Με τη βοήθεια όλων, ξεκινάμε με όνειρα για μια χρονιά μακριά από τη μιζέρια του παρελθόντος, με νέες ιδέες και πρωτοβουλίες. Και μέσα από αυτήν τη θετική αλληλεπίδραση, είμαστε βέβαιοι ότι οι όμορφες εικόνες του γεμάτου σταδίου θα επαναληφθούν πολλές φορές στο άμεσο μέλλον.

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply