Connect with us

slideshow

Παννεαπολικός: « ο Αθλητισμός και η ζωή απαιτούν αλλαγές

Published

on

Από το Δ.Σ. του Παννεαπολικού εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με το τελείωμα της φετινής χρονιάς αισθανόμαστε την ανάγκη  να συγχαρούμε την διοίκηση της ΕΠΣΠ για την άψογη  διοργάνωση  του πρωταθλήματος, ελπίζοντας για την καινούργια χρονιά σε  ποιοτικότερες διαιτησίες.

Πρέπει να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε  επίσης τους ποδοσφαιριστές μας για την αγάπη και τον σεβασμό που έδωσαν σε εμάς και στην ομάδα μας, να τους ευχηθούμε υγεία και χαρά  στην συνέχεια της αθλητικής αλλά και της κοινωνικής  ζωής τους .

Ένα  μεγάλο ευχαριστώ  στον  γενικό αρχηγό    Γιώργο Καφούρο  και στον προπονητή  Βαγγέλη  Κώττο  με τον οποίο σταματά η συνεργασία μας  χωρίς  διαφωνίες,  χωρίς παράπονα απλά και μόνο επειδή ο αθλητισμός και η ζωή απαιτεί κάποιες φορές αλλαγές. Θέλουμε να πούμε για τον φίλο Βαγγέλη ότι η πόρτα της ομάδας αλλά και της καρδιάς μας θα είναι πάντα ανοικτή γι’ αυτόν .

Τέλος  ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες και φίλους που στάθηκαν και φέτος  δίπλα μας στις εύκολες και στις δύσκολες στιγμές.Με δεδομένο του  ότι φέτος γίνονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέας  διοίκησης  παρακαλούμε όσους  φίλους θέλουν να συμμετέχουν και όσους  μπορούν με οποιοδήποτε τρόπο να βοηθήσουν την ομάδα μας  να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω  τηλέφωνα :        κος  Καρβούνης 6973694722 – κος  Τσίλης 6946005633 κος Ρεμαντάς 6977262168

  Θερμά ευχαριστούμε την εφημερίδα  Φως και τον κο  Δαρζέντα για την φιλοξενία.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply