Connect with us

3ος Όμιλος

Παντέλης: ‘Νίκη για να έχει αντίκρυσμα ο βαθμός κόντρα στην Αχαϊκή’

Published

on

Τα προβλήματα ελαχιστοποιούνται στο Φωστήρα και ο ‘Φονέας’ αναμένεται να παραταχθεί -σχεδόν- πλήρης στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Ζευγολατιό. Σε σχέση με τα προηγουμενα ματς, θέση στην αποστολή αναμένεται να πάρουν οι Κοτίτσας, Ζαγοριανός και Ντάφλας που αποθεραπεύτηκαν όπως και ο Καλημέρης που εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, εκτός μάχης έχει τεθεί μονάχα ο τραυματίας Δωροβίνης. Εν τω μεταξύ σε δηλώσεις που παραχώρησε ο προπονητής του ‘Φονεα’, Νικος Παντελης, και αναφερόμενος στο ματς τόνισε:

Εμείς πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί μετά την ισοπαλία που πήραμε και με τις συνθήκες που ήρθε θεωρώ ότι ήταν επιτυχία. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να κερδίσουμε την Κυριακή για να έχει αντίκρυσμα ο βαθμός. Το ευχάριστο είναι ότι μετά από αρκετό καιρό θα λείπει μονάχα ένας ποδοσφαιριστής και αυτό είναι ευχάριστο’. Στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς αναφερόμενος στον κόσμο είπε

Πιστεύω ότι και ο κόσμος θα έρθει την Κυριακή να βοηθήσει τα παιδιά και θεωρώ ότι θα τον αποζημιώσουν με τη σειρά τους’.