Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανταζής: “Δεν ξέρω εάν θα συνεχίσω στην προεδρία του Φωστήρα”

Published

on

Στον Φωστήρα η σεζόν σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της και ήδη η διοίκηση Πανταζή βρίσκεται σε σκέψεις για την νέα χρονιά. Όπως ανάφερε προ μερικών εβδομάδων ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο ‘Φονεας’ θα προχωρήσει σε γενική συνέλευση προκειμένου να γινει η κρίση όλων εκείνων που ήταν κοντά στο σωματείο και όχι τη φετινή σεζόν ενώ θα προκηρυχθούν και εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας μας εξέφρασε την απογοήτευση του από τη συμπεριφορά αρκετών προσώπων που ενώ στις αρχές Ιουλίου είχαν υποσχεθεί έγιναν… άφαντοι κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Παράλληλα, ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το όνομα του να μην βρίσκεται εντός ψηφοδελτίου δείχνοντας με αυτό το τρόπο τη δυσαρέσκεια του.

Το σχόλιο του: “Εύχομαι σε όλο το κόσμο χρόνια Πολλά. Μην βιάζεστε, όταν έρθει η ώρα θα κριθούμε όλοι. Φέτος πετύχαμε το στόχο και στεναχωρήσαμε αρκετούς. Αντι να είμαστε χαρούμενοι, ορισμένοι δεν χάρηκαν. Περαστικά. Ορισμένοι έταξαν πάλι και σηκώσαμε το βάρος λίγα άτομα, όπως έχουμε συνηθίσει. Δεν ξέρω εάν θα βρίσκομαι στην προεδρία τη νέα χρονιά. Ο Μαϊος είναι κοντά. Θα δούμε”.