Connect with us

8ος Όμιλος

Πανταζής στην εφημερίδα “ΩΡΑ των σπορ”: “Πρωταθλητισμός και επιστροφή”

Ο ισχυρός άνδρας του “Φονέα” έστειλε το μήνυμα του μέσω της Γενικής Συνέλευσης που έγινε στα γραφεία της ομάδας.

Published

on

Η περσινή σεζόν μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί και καταστροφική για τον Φωστήρα. Η ομάδα του Ταύρου πρώτη φορά από την ημέρα της ίδρυσης της υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα και πλέον αυτό που αναζητείται είναι νέα πρόσωπα που θα καταφέρουν να επαναφέρουν το σύλλογο εκεί που ανηκει, αποκτώντας παράλληλα τη χαμένη του αίγλη. Ο πρόεδρος του συλλογου, Διονύσης Πανταζης, στη προχθεσινή Γενική Συνέλευση έστειλε το μήνυμα του σε απανταχού πρόσωπα υποστηρίζοντας ότι κάθε στήριξη και βοήθεια προς την ομάδα είναι καλοδεχούμενη.
Συγκεκριμένα, η διαδικασία ξεκίνησε γύρω μετά τις 20.00 με τον ισχυρό άνδρα της ομαδας να αναλύει τα οικονομικα και διοικητικά στοιχεία της φετινής σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.
Στη συνέχεια και αφού δέχτηκε αρκετές ερωτήσεις από τους 200 φιλάθλους πήρε το λόγο και ανέλυσε το σχέδιο του ενόψει της νέας χρονιάς.
Η «ΩΡΑ των σπορ» βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και κατέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα όσα ειπώθηκαν από τον ισχυρό άνδρα του «Φονεα».
Αναλυτικα η τοποθέτηση του για τη νέα χρονιά: Όλοι που είστε εδώ γνωρίζετε ότι θα έπρεπε να μιλούσαμε σε άλλη βάση αλλά πληρώνουμε τα λάθη που έγιναν πρώτα από εμένα και στη συνέχεια από τα υπόλοιπα προσωπα που επελεξα ο ίδιος ώστε πέρυσι να συγκροτήσουμε τη διοίκηση.
Δεχτήκαμε πόλεμο από ανθρώπους που βρίσκονται στην περιοχή του Ταύρου αλλά δεν είμαστε εδώ για να κατονομασουμε.
Ο Φωστήρας υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρξει και μετά από εμάς. Όλοι μας είμαστε περαστικοί από το σύλλογο αλλά υπερήφανοι που είμαστε ταγμένοι σε αυτόν.
Η νέα χρονιά θα μας βρει για πρώτη φορά στα τοπικά πρωταθλήματα αλλά όλοι μας οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.
Ο στόχος είναι ένας: Πρωταθλητισμός, καλό ποδόσφαιρο και ομάδα που θα στηριχθεί σε δικά της παιδιά.
Προς τιμήν τους ποδοσφαιριστές από τη φετινή ομάδα επιθυμούν να παραμείνουν αλλά να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν στο σύλλογο παικτες που θα κάνουν τη διαφορά.
Πρωταρχικό μας μέλημα αποτελεί να έρθουμε σε συμφωνία με τεχνικό διευθυντή που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και στη συνέχεια θα μπει σε ισχύ ο σχεδιασμός. Ζητάμε τη στήριξη σας. Ζητάμε τη στήριξη του κόσμου ώστε η ομάδα να είναι περαστική από την κατηγορία αυτή. Τα υπόλοιπα μέσω πράξεων. Σας ευχαριστώ».