Connect with us

6ος Όμιλος

Παντελίδης: Κάθε Κυριακή το 100%- Ο κόσμος στα δύσκολα πάντα δίνει το παρών (vid)

Published

on

Στα εύκολα παρών, στα δύσκολα βγαίνει μπροστά όπως θα πρέπει να κάνει ο εκάστοτε αρχηγός της κάθε ομάδας.

Ο λόγος για τον καπιτάνο του Ιωνικού, Δημήτρης Παντελίδης, που για ακόμη μια σεζόν θα εκπροσωπεί το αστέρι έχοντας την τιμή να είναι αρχηγός του σωματείου από τη Νίκαια. Ο ικανότατος άσος μίλησε stoplekto.gr για τη νέα χρονιά λέγοντας:

“Σίγουρα είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει σε μια τόσο μεγάλη όπως ο Ιωνικός. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Είχαμε φτάσει σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση, τελος καλό όμως όλα καλα. Είμαστε χαρούμενοι που η οικογένεια Κούγια, τόσο κ . Αλέξης όσο και ο γιος του Χρήστος, είναι μαζί μας. Πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο. Σαν πρώτο στόχο έχουμε τη σωτηρία της ομάδας και από εκεί και πέρα να κάνουμε μια καλή παρέα, να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο και ότι έρθει είναι καλοδεχούμενο”.

Ερωτηθείς για τον κόσμο, ο Παντελίδης δήλωσε:

Ο κόσμος αυτής της ομαδας ήταν πάντα η δύναμη της. Είχε μπει μπροστά στα δύσκολα χρόνια που πέρασε στο παρελθόν. Εγώ θέλω να τους ζητήσω τη βοήθεια τους κάθε Κυριακή και υπόσχομαι και από την πλευρά μου και από την πλευρά των συμπαικτών μου ότι θα δίνουμε το 100% για να τους έχουμε ευχαριστημένους.