Connect with us

4ος Όμιλος

Παντελίδης: Ο Ιωνικός είναι το δεύτερο μου σπίτι!

Published

on

Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι θα παραμείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον Ιωνικό εμφανίστηκε ένας από τους καλύτερους παίκτες της Νικαιώτικης ομάδας τις τελευταίες σεζόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Δημήτρη Παντελίδη. Ο ίδιος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας είπε:

“”Ευχαριστώ την Διοίκηση για το άμεσο ενδιαφέρον της να παραμείνω στην ομάδα -καθώς είμαι ο πρώτος που ανανεώνει- και για την νέα αγωνιστική περίοδο.Από την δική μου πλευρά, ήταν μια απόφαση που δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη, καθώς το να αγωνίζεται κανείς στον Ιωνικό είναι πολύ μεγάλη υπόθεση από μόνο του.
Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε πως το γεγονός ότι βρισκόμαστε σήμερα εδώ, οφείλεται και στην περσινή σπουδαία προσπάθεια που έκανε η προηγούμενη Διοίκηση με τους παίκτες, στήνοντας μια ομάδα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και από το μηδέν. Όλοι παλέψαμε ενωμένοι μέσα από μεγάλες δυσκολίες και καταφέραμε να βγάλουμε τον Ιωνικό δυνατό και ενωμένο σαν οικογένεια, και αυτή είναι μια παρακαταθήκη ικανή να μας οδηγήσει ακόμα ψηλότερα την σεζόν που ακολουθεί.
Φυσικά όλα αυτά δεν θα είχαν, και δεν θα έχουν καμία αξία χωρίς την μοναδική συμπαράσταση του κόσμου. Οι φίλαθλοι του Ιωνικού, είμαι βέβαιος, πως θα είναι δίπλα μας και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, κι εμείς θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους βλέπουμε χαρούμενους. ”

Σε επικοινωνία που είχε η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr μαζί του ο νεαρός παίκτης ρωτήθηκε εάν απάντησε αμέσως θετικά λεγοντας: Πράγματι δεν το σκέφτηκα αρκετά γιατί ο Ιωνικός για εμένα πλέον είναι το δεύτερο σπίτι μου. Θα προσπαθήσουμε μαζί με τον καινούργιο προπονητή να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσουμε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο μας’.