Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παντζιτζιφιακός- Αργοναύτης 1-0

Published

on

Ένας ψυχωμένος Παντζιτζιφιακός λύγισε στο 92’ με γκολ του Ελευθεράκη τον Αργοναύτη με 1-0 και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία «σκαρφαλώνοντας» στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και δοκάρι με τον Φράγκο(70’), έπαιζαν με δέκα από το 35’ λόγω αποβολής του Κωνσταντίνου(χτύπησε αντίπαλο), ενώ και οι Χατζηκυριακιώτες έμειναν με δέκα στο 72’, καθώς αποβλήθηκε ο Κουτσόγιωργας(2η κίτρινη).

Καλός ο διαιτητής Κωνσταντόπουλος.

ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ: Σαλομίδης, Φράγκος, Καρανίκας, Γιαλουράκης, Τσεκούρας, Κωστής, Σπανόπουλος Χ., Χατζής(67’ Μπαγιάτης), Κωναταντίνου, Ελευθεράκης, Σπανόπουλος Π.(46’ Ανδρώνης, 90’ Μωχάμεντ).

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Καραμαλίγκας, Αναγνώστου, Ντζούρας, Μπριλάκης, Μαυράκης, Παπαφώτης, Σφυρής(46’ Κουτσόγιωργας), Σίντρε(77’ Ζηλάκος), Λιάρος(67’ Σέβο), Αϊβαλιώτης, Πάσα.

Ο Μαρωνίτης αναλαμβάνει τον Αργοναύτη

*Ο προπονητής  Νίκος Μαρωνίτης που  παραιτήθηκε πριν από λίγες μέρες από τον Περαμαϊκό  και παρακολούθησε τον αγώνα θα είναι ο νέος τεχνικός του Αργοναύτη μετά από συμφωνία του με τη διοίκηση του συλλόγου.Θα  έχει  συνεργάτη του  τον γυμναστή Λουκά Ντούσκο