Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Παντζιτζιφιακός 6-0 τον Άρη Αμφιάλης που “κόλλησε” στα πέναλτι….

Published

on

Ο Παντζιτζιφιακός ήταν αυτός που πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου Πειραιά καθώς εμφανίστηκε αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και με το επιβλητικό 6-0 σφράγισε το εισιτήριο.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης Αμφιάλης δεν κατάφερε να σκοράρει ακόμα και από τα ένδεκα βήματα καθώς ο Σάνκα στο 31’ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Κραβαρίτη και ο Βαλάκος στο 74’ δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παντζιτζιφιακού με τον τελευταίο να πέφτει και να αποκρούει την εκτέλεση του επιθετικού των γηπεδούχων.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι Χρήστου (27’ σουτ, 42’ πλασέ, και  52’ πλασέ), Νικολόπουλος (68’και73’)  και ο Πάπα στο (48’)

Διαιτήτευσε ο Τραϊφόρος.

Άρης Αμφιάλης : Πολυχρονόπουλος, Ζευγολατάκος, Τσούλος, Σάνκα, Καραπατάκης (53’λ.τρ Κλίνης), Μαυρίδης (46’ Ζιώγας), Μπαλόπητος, Γεωργιάδης, Τερζίου, Βαλάκος, Αραμπαντώνης (36’ Βαζαίος).

Παντζιτζιφιακός: Κραβαρίτης, Μπινάτσης, Τρίχας (46’ Αδαμίδης), Γκέκας, Καρανάσος (72’ Γιαννακόπουλος), Παπαδάκης, Χρήστου, Μήτσιος, Τάρχα (46’ Παπαδούλης), Νικολόπουλος (79’ Δανάς), Σταθελάκης (46’ Πάπα)