Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Πανφαληρικός- Αστέρια Δραπετσώνας 1-1

Published

on

Σε ένα ματς, που σήμερα θα μας απασχολήσει και εξωαγωνιστικά, Πανφαληρικός και Αστέρια Δραπετσώνας μοιράστηκαν τους βαθμούς της ισοπαλίας, στο μεταξύ τους 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Γιώργο στο 14′, για να απαντήσει ο Πανφαληρικός με τον Λένα στο 72′.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος, ο διαιτητής Καρανικολάου έγραψε ακριβώς τα εξής:

“Ο παίκτης της γηπεδούχου ομάδας Καραχρήστος δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής της φιλοξενούμενης ομάδας Νούνε, δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο. Στο 17′ έγινε αλλαγή για τη γηπεδούχο ομάδα ο Κασιμάτης με τον αριθμό 2 και τη θέση του πήρε ο  Καραχρήστος Α..  Στο ημίχρονο, ξανά έλεγξα έχοντας τα δελτία και διαπίστωσα ότι ο ποδοσφαιριστής που τον αντικατέστησε, δεν έχει καμιά σχέση με το δηλωμένο παίκτη. Μετά κάλεσα τον εκπρόσωπο της γηπεδούχο ομάδας Σωτήρχο μαζί με τον ποδοσφαιριστή αγνώστου ταυτότητας και μετά από ταυτοπροσωπία, διαπιστώθηκε ότι τα στοιχεία είναι ψευδή. Για αυτό το λόγο ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε από το γήπεδο και συνεχίστηκε ο αγώνας. Ο αρχηγός της γηπεδούχου ομάδας αρνήθηκε να υπογράψει το φύλλο αγώνος”…….

Σίγουρα αναμένουμε εξελίξεις αναφορικά με το πώς θα κινηθούν τα Αστέρια Δραπετσώνας, βάσει των αναγραφομένων στο φύλλο αγώνος….

ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Φραγκιαδάκης, Κασιμάτης(17′ λ.τρ. Καραχρήστος), Κονδυλάκης, Τσίγκας, Μενδρινός, Αλίμι, Κορκίδης, Κλείσαρης, Πουλιανάκης, Διαμαντάκος, Λένα.

ΑΣΤΕΡΙΑ: Καλαμάρης, Κυριακάκης, Σιώπης, Κέβιν, Φίτσο, Μαρίνος, Κάπο, Τσέλα(77′ Καραμάνης), Νταλίπη, Γιώργο(75′ Βερβέρογλου), Χαζάλ.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Advertisement