Connect with us

5ος Όμιλος

ΠΑΟΒ: “Έκλεισε” τον Αποστολόπουλο!

Published

on

Μια ακόμα κίνηση ήθελε να ολοκληρώσει ο ΠΑΟ Βάρδας, για να κλείσει το (ήδη πολύ καλό) ρόστερ του. Στόχος ήταν ένας αμυντικός, και κυρίως για το κέντρο της άμυνας.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώτος στόχος ήταν ένας γνωστός και ικανός Ηλείος παίκτης, με ενεργή θητεία στις ανώτερες, επαγγελματικές κατηγορίες! Και αυτός έκλεισε: Ο Γιάννης Αποστολόπουλος! Την τελευταία διετία ο παίκτης, ήταν στον Πανηλειακό (12-13, Γ’ Εθνική, 13 συμμετοχές, και 13-14, Β’ Εθνική, 11 συμμετοχές κι ένα γκολ).

Και μέχρι και σήμερα, περίμενε (όπως τόσο καιρό…) την τελική ειδοποίηση από τη (νέα πλέον) διοίκηση της Πυργιώτικης ΠΑΕ αν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν. Την οποία και δεν πήρε…

Ο 23χρονος (γεν. 13/1/1991) Ηλείος κεντρικός αμυντικός (αλλά και δεξιός μεσοαμυντικός) έχει σημαντική θητεία νωρίτερα στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού (αλλά και με επαγγελματικό συμβόλαιο τότε, ενώ ήταν αρχηγός τη σεζόν 2009-2010 που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα) ενω έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων. Έχει ξεκινήσει από το Μυρσιναικό.

* Ενω μετά τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε και σε Ζάκυνθο (δεύτερος γύρος 2010-2011, Γ’ Εθνική), Ελασσόνα (2011-2012, Δ’ Εθνική).
Πηγή: iliaoikonomia

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply