Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΠΑΟΚ Μάνδρας- Πανελευσινιακός 0-3

Published

on

Χωρίς απώλειες πέρασε από τα Νεόκτιστα ο Πανελευσινιακός, που κατέβαλε στην επανάληψη με 3-0 τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ Μάνδρας, ο οποίος καθοδηγήθηκε από τον πάγκο από τον ποδοσφαιριστή Θεοδωρόπουλο, λόγω απουσίας του τεχνικού Μιχάλη Κάσδαγλη για επαγγελματικούς λόγους.

Μετά από ένα «άγονο» πρώτο μέρος, οι «Σταχυοφόροι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με έναν πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, τον Κακοσίμου Γ. στο 54’. Ο Μακρίδης διπλασίασε το σκορ στο 66’

Στο 71’ ο δραστήριος Κατσάφαρος, που μπήκε σαν αλλαγή στο ματς κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κακοσίμος Γ., ο οποίος αρχικά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα Τσαπάρα που απέκρουσε, αλλά πήρε το ριμπάουντ, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από το Σταθόπουλο.

ΠΑΟΚ: Τσαπάρας, Τουρλίδης Κ., Ματζιούρας, Πέτρου(37’ Γιώτη), Παππάς, Βόγγας, Λόλη, Ριζάι, Κωνστάντης(86’ Τουρλίδης Χ.), Παπακωνσταντίνου, Λάσκος(80’ Δούκας).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος(80’ Τσακουρίδης), Μιχαήλος(46’ Μπουρτένης), Γουβαλάρης, Μακρίδης, Ατματσίδης, Κακοσίμος Γ., Τούσης, Παπαδάκης(60’ Κατσάφαρος), Μπέχλης(70’ Ζίου).