Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

ΠΑΟΚ Μάνδρας- Σκορπιός Φύλης 2-3

Published

on

Χωρίς βαθμολογικές απώλειες πέρασε και από το…χωράφι του Φραγκείου στη Μάνδρα ο Σκορπιός Φυλής. Η ομάδα του Γιώργου Σύρου, αν και σοκαρισμένη από τους σοβαρούς τραυματισμούς τη προηγούμενης αγωνιστικής των Γιώργου Γρίμα(γόνατο) και Καρτέρη(ποδοκνημική) και οι οποίοι θα απουσιάσουν και αρκετό καιρό,  δεν πτοήθηκε και επικράτησε του μαχητικού ΠΑΟΚ Μάνδρας με 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Τζούντι, αλλά ο Σκορπιός με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν τρία γκολ με τους Τσικρικά(58′), Μπίκα(69′) και Χωματιανό(74′).

Στο 78′ ο ΠΑΟΚ μείωσε με εκτέλεση φάουλ του Πίνη, όπου αρχικά ο βοηθός Φαρμάκης υπέδειξε ότι η μπάλα είχε περάσει άουτ, δημιουργώντας μία αναστάτωση και στις δύο ομάδες, αλλά ο διαιτητής Μάνουρας κατοχύρωσε κανονικά το γκολ, αφού η μπάλα είχε μπει ξεκάθαρα εντός εστίας.

ΠΑΟΚ: Τσαπουρνής, Χατζηαντωνάκης, Πίνης, Πασάνι, Βλαχόπουλος(68′ λ.τρ. Μαχλής), Φυσαράκης, Βάσης(73′ Βάσης), Ράλλης, Τζούντι, Δούκας Δ., Σαμπάνης(62′ λ.τρ. Τσατσανίδης).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παναγιωτίδης, Μπαλωμένος, Σκαμαντζούρας, Αρκουμάνης, Αντωνόπουλος, Μπίκας, Καραγιαννίδης, Δημητρόπουλος(85′ Σερέτης), Ντόκα(71’Πατραμάνης), Τσικρικάς(71′ Τζαβέλης), Χωματιανός.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ