Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας: Απόφαση για Γ” Εθνική – Βγάζει Δ.Σ. την Τετάρτη

Published

on

Μπροστά στο διοικητικό (και κατ” επέκταση και οικονομικό) αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί, γίνονται οι ύστατες προσπάθειες για ανάδειξη νέου διοικητικού σχήματος και για συμμετοχή της ομάδας κανονικά στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Στην καθοριστική συνέλευση – συνάντηση που έγινε το βράδυ της Κυριακής στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Βάρδας, εξετάστηκαν όλα τα δεδομένα.

– Και σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες, αποφασίστηκε να προχωρήσει μέχρι την Τετάρτη η συγκρότηση νέου Δ.Σ. προκειμένου να αρθεί το διοικητικό αδιέξοδο και ακολούθως να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός του ΠΑΟΒ για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

– Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνέλευση αυτή που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Πάντως οι ως τώρα πληροφορίες θέλουν τους περισότερους από το περυσινό Δ.Σ. να είναι διατεθειμένοι να μετάσχουν τελικά και φέτος, έστω και με χαμηλότερο μπάτζετ (λόγω των γνωστών γενικότερων συνθηκών στη χώρα).

Πλέον λοιπόν, και σύμφωνα με τα παραπάνω θα γίνει νέα συνάντηση την Τετάρτη που θα είναι και η καταληκτική, με οριστικοποίηση του νέου διοικητικού σχήματος και των μετεχόντων σε αυτό. Έτσι ώστε η «Μπάρτσα» να συνεχίσει αδιάλειπτα την παρουσία για μία ακόμη σεζόν.

iliaoikonomia.gr