Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-Βύζας 2-1

Published

on

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟ Βάρδας επικράτησε με 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Η ‘Μπάρτσα’, που σε 10 ματς βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 19 βαθμούς μπήκε μουδιασμένα στον αγώνα και το πλήρωσε αφού στο 11′ ο Παιδάκης έγραψε το 1-0. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 13′, οι κιτρινόμαυροι έφτασαν κοντά στο γκολ, όμως η προσπάθεια του Βλάχου κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Κωνσταντινόπουλου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν και στο 54′ ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Ανδριέλο, αφού 1′ νωρίτερα ο Γκάτσης είχε δοκάρι. Το τέρμα αυτό έδωσε ώθηση στην ομάδα από την Βουπρασία με τον Κωνσταντινίδη στο 67′ να διαμορφώνει το τελικό 2-1. Η ήττα αυτή έφερε τον Βύζαντα 6η θέση με 16 βαθμούς.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (85’ Παναγόπουλος), Νικολόπουλος, Σιδέρης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Γκάτσης (83’ Αποστολόπουλος), Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (58’ Καζαντζής)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δ. Μαντολόβας): Καρνέσης, Λένος, Δημακάκος, Μπαντούνας, Βαρδακώστας, Τσονκόφ, Παιδάκης, Ι. Μαζιώτης (60’ Μιχαλόπουλος), Ρόγκας (73’ Μπράχο), Α. Μαζιώτης (73’ Λιούρας), Βλάχος