Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας: Η… μπάλα στον κόσμο του!

Published

on

Με σύνθημα “γιατί Μπάρτσα μου δεν γίνεται αλλιώς, γιατί έχεις τον κόσμου σου δύναμή σου… Πάντα δυνατοί κι ενωμένοι… ξεκινάμε…” ο ΠΑΟ Βάρδας θα μετάσχει κανονικά στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Αυτό αποφάσισαν οι φίλοι της «Μπάρτσα» στην προχθεσινοβραδινή γενική συνέλευση, κατά την οποία ο κόσμος απαίτησε ουσιαστικά να δει την αγαπημένη του ομάδα να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες για μία ακόμη αγωνιστική περίοδο.
Βέβαια τα πράγματα εξακολουθούν να είναι ακόμα ρευστά, καθώς θα απαιτηθεί η συνδρομή όλων κι όλα θα εξαρτηθούν από την οικονομική ενίσχυση των φιλάθλων.
Εξάλλου, για το λόγο αυτό το συμβούλιο που προέκυψε θα έχει περισσότερο το χαρακτήρα Επιτροπής σωτηρίας, η οποία σε πρώτη φάση σήμερα θα δηλώσει την ομάδα στην Γ’ Εθνική, ενώ θα τρέξει και όλες τις διαδικασίες, που αφορούν την συγκέντρωση χρημάτων, μέχρι και τις 14 Αυγούστου, ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει… ταμείο, ώστε να αποδειχθεί το κατά πόσον είναι πράγματι εφικτή η συμμετοχή στην Γ’ Εθνική. Γίνεται, λοιπόν, μια συντονισμένη προσπάθεια από τον κόσμο της Βάρδας και ευχή όλων είναι αυτή να ευοδωθεί και στις 14 Αυγούστου να αποδειχθεί ότι όντως βγαίνουν τα… κουκιά!
Μάλιστα την είσπραξη των μηνιαίων συνδρομών ανέλαβε εθελοντικά προς την ομάδα μας ο κ. Παναγιώτης Καλογέρης (πληροφορίες στο τηλ. 6942 68 50 50), καθώς επίσης και την είσπραξη όλων των χρημάτων που θα προκύψουν από συνδρομές, χορηγίες, εισιτήρια διαρκείας. Γιατί ήδη κυκλοφόρησαν τα διαρκείας, που αποτελούν την πρώτη πηγή εσόδων.
Η… μπάλα λοιπόν βρίσκεται στη μεριά του κόσμο του Παμβουπρασιακού, ο οποίος με πράξεις θα πρέπει να αποδείξει την αγάπη του. Άλλωστε δεν είναι εποχή για… πρίγκιπες και μεγαλοεπενδυτές.

Μπάρτσα… με την αμέριστη βοήθεια και την συνεχιζόμενη στήριξη του κόσμου τους!- «Άλλο ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά για την ομάδα μας»

“Το ταξίδι είναι σε εξέλιξη και σίγουρα πολύ δύσκολο..
Συνεχίζουμε, δεν πετάμε στα σύννεφα, παραμένουμε προσγειωμένοι και υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο …
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στηριζόμενοι στο ομαδικό πνεύμα και στην διάθεσή μας να ευχαριστιόμαστε το χόμπι μας και να ικανοποιούμε τον κόσμο.
Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών, αλλά όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή για το χωριό μας.
Η στήριξη των φιλάθλων μας είναι στοιχείο απαραίτητο στην ομάδα προκειμένου να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα ..
Θα θέλαμε ακόμα περισσότερους φιλάθλους κοντά μας ώστε να βοηθήσουν να εκπληρώσουμε τους στόχους και τα όνειρά μας……
Οι φίλαθλοι μας πρέπει να δώσουν και πάλι το δυναμικό παρόν όπως και στα προηγούμενα χρόνια.
Ζητούμε από όλο τον φίλαθλο κόσμο της ΒΟΥΠΡΑΣΙΑΣ να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο, να συμπαρίσταται και να στηρίζει με κάθε τρόπο τη μεγάλη αυτή προσπάθεια που καταβάλλουμε …
Όταν όλοι μαζί…Διοίκηση και φίλαθλοι ενώσουμε τις δυνάμεις μας τότε η αθλητική μας οικογένεια θα γίνει ομορφότερη και ισχυρότερη.
Θέλουμε και περιμένουμε την νέα χρονιά όλους τους φίλους της ομάδας στο πλευρό μας…
Να μη λείψει κανείς !!!   “”
Οι φίλαθλοι του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ με τη φλόγα των αφοσιωμένων φιλάθλων, αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν και είναι διατεθειμένοι να εισφέρουν οικονομική βοηθεια με μηνιαία συνδρομή προς την ομάδα μας ..
Την είσπραξη των μηνιαίων αυτών συνδρομών ανέλαβε εθελοντικά προς την ομάδα μας ο κ. ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ …

olympiasports.gr