Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας-Σπάρτη 0-1

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Παναργειακού στην Μυτιλήνη η Σπάρτη, αφού νίκησε στην Ηλεία με 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας φτάνοντας τους 43 βαθμούς. Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα και με νίκη κόντρα στον Κανάρη Νενητών στο εξ αναβολής παιχνίδι, οι νεοφώτιστοι που έχουν 43 πόντους αποκτούν διαφορά έξι βαθμούς από τον δεύτερο Παναργειακό.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και ευτύχησαν να πετύχουν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα στο 7′ με τον Βιγιαφάνε. Λίγα λεπτά μετά το 0-1, οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου είχαν την ευκαιρία να ‘τελειώσουν’ το ματς όμως δεν το έκαναν αφού στο 10′ ο Ηλιόπουλος και στο 22′ ο Αναστασάκος δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Στην επανάληψη ο ΠΑΟ Βάρδας που βρίσκεται στην 7η θεση με 32 βαθμούς, ανέβασε την απόδοση του και θα μπορούσε να ισοφαρίσει όμως δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες. Πάντως, η Μπάρτσα φωνάζει για πέναλτι στο 67′ υποστηρίζοντας ότι ο Κοιλιάρας υπέπεσε σε χέρι εντός περιοχής.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Ηλ. Φωτόπουλος): Σούλης, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Λουμπαρδέας, Αποστολόπουλος, Πολίτης Γ., Γκάτσης, Ντόμας, Κωνσταντινίδης, Πολυχρόνης (61′ Καζαντζής)

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Γέσιτς (51′ Κοιλιάρας), Κατσίκης, Οικονομόπουλος, Αναστασάκος, Βιγιαφάνε (70” Μπιταξής), Ηλιόπουλος (83′ Κρεββατάς)