Connect with us

3ος Όμιλος

ΠΑΟ Βάρδας: Στο ρόστερ και ο Κουραχάνης- Έναρξη ακαδημιών

Published

on

Στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης προχώρησε ο ΠΑΟΒ, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον 19χρονο αμυντικό μέσο, Ανδρέας Κουραχάνη, ο οποίος αγωνιζόταν στην ομάδα Νέων του Παναιγιάλειου.

Έτσι οι «πράσινοι» ενίσχυσαν την μεσοαμυντική τους γραμμή, ενώ αναμένεται να γίνουν δύο με τρεις ακόμα προσθήκες.

Φιλική ήττα με χρήσιμα συμπεράσματα

Στα αγωνιστικά, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Βάρδα γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Πανμοβριακό Ριόλο, με τον Ηλία Φωτόπουλο να παρατάσσει πολλά νέα πρόσωπα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαρδαίος τεχνικός μέσα από το δεύτερο αυτό τεστ είχε την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει διάφορα αγωνιστικά συστήματα, τα οποία θα χρησιμεύσουν στο νέο πρωτάθλημα.
Παράλληλα στο εν λόγω φιλικό αγωνίστηκε και ο πυργιώτης ποδοσφαιριστής, Κώστας Λιαμπότης, χωρίς όμως οι συζητήσεις για την απόκτησή του να έχουν ολοκληρωθεί.
Επόμενο τεστ με τον Ενιπέα στο Λατζόι την ερχόμενη Κυριακή.

Έναρξη ακαδημιών
Στο μεταξύ, η ακαδημία του ΠΑΟ Βάρδας είναι έτοιμη και πάλι να ανοίξει τις πύλες της και να υποδεχτεί τα μελλοντικά αστέρια της.  Έτσι οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με τον Ηλία Φωτόπουλο, που είναι υπεύθυνος και των τμημάτων υποδομής, για περισσότερες πληροφορίες κι εγγραφές.
Στην Βάρδα εξάλλου έχουν ρίξει πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομής.

olympiasports.gr