Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

ΠΑΟ Καλυβίων – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 0-1

Published

on

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, ο Άγιος Στέφανος ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ασφυκτικό σφυροκόπημα στους γηπεδούχους.. Σε αυτόν τον αγωνιστικό μονόλογο οι κόκκινοι του Γιάννη Μαγγίνα, είχαν δύο κλασσικές ευκαιρίες με τον Σούφλα. Η ομάδα του Γιάννη Τζιβίλογου άντεξε παίζοντας ηρωικά έχοντας ως μπροστάρη τον γερόλυκο Πλίτση.

Το παιχνίδι ισορρόπησε, οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβαίνουν ψηλά. Κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το γκολ του Χίσο στο 84΄ (άπιαστο), που έλυσε τον γόρδιο δεσμό. Ήταν μία αριστερή βολίδα  στο παραθυράκι της εστίας του Τσαβαρή.
Στο 93΄ απευθείας χτύπημα φάουλ του Κλήμη, πέρασε ελάχιστα εκατοστά από το δεξί δοκάρι του Ιωσήπου και ακολούθησε το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Σπυρόπουλο και Βιτσεντζάτο

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Τζιβίλογλου) Τσάβαρης, Μερκούρης (70΄ Πασκάλι), Σιδέρης, Κετέγλου, Πλίτσης, Πάτσης, Σύρος, Καρελιώτης (70΄ Φουνταραδάκης), Ανδριανόπουλος, Δεμερτζής, Μάτι (66΄ Κλήμης)

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Μαγγίνας) Ιωσήπου, Ντζιός, Μάναλης, Μανιδάκης (70΄ Παππάς), Παπαδογιωργάκης, Καστράτι, Κότσι (70΄ Ναούμ), Πιτσούνης (63΄ Χίσο), Σαλαμίδης, Σούφλας, Αμπντουραχμάνι (80΄ Τσακυργιάννης)

 

 

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

athlorama.blogspot.com

foto – Αργύρης Πουλάκης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply