Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Καματερού – Ενίσχυση από τις Ακαδημίες

Published

on

Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟ Καματερού προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Μια από τις κινήσεις που έχει κάνει είναι η ενσωμάτωση νεαρών ποδοσφαιριστών από τις ακαδημίες στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2006, 2007 και 2008, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Ο τεχνικός της ομάδας, κ. Μιχάλης Κάτσικας, έχει υλοποιήσει με επιτυχία τη φιλοσοφία ενίσχυσης από τις ακαδημίες και αξιοποιεί στο έπακρο το δυναμικό των νέων παικτών.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο ΠΑΟ Καματερού δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εξοικειωθούν με τον ρυθμό της ενήλικης καριέρας τους. Η πρωτοβουλία αυτή είναι επίσης σημαντική για το μέλλον του ίδιου του συλλόγου, καθώς η ανάδειξη νέων ταλέντων αποτελεί καίριο στοιχείο για την επιτυχία του.

Ηδη έχουν λάβει μέρος στους φιλικούς αγώνες με Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, Ζωφρία, Αία Ταύρου και Αχιλλέα Κ. Αχαρνών.

Οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν στα τέλη Μαΐου και όλοι ποδοσφαιριστές θα λάβουν προσωπικά προγράμματα εκγύμνασης για την καλύτερη προετοιμασία τους. Παράλληλα έχει ξεκινήσει από την διοίκηση ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

Φιλικός αγώνας θα δοθεί με τον Ολυμπιακό Λιοσίων την Πέμπτη 11 Μαϊου στο γήπεδο Ιλίου στις 18.15,  ενώ το
Σάββατο 6 Μαϊου στις 10.00 π.μ, η Κ16 του συλλόγου θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο Αθηνών, σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει στο γήπεδο Καματερού.

Το παρών θα δώσει και ο τεχνικός της πρώτης ομάδας, κ. Μιχάλης Κάτσικας. Παραλληλα τμήμα των ακαδημιών θα παρακολουθήσει τον αγώνα superleague Ατρόμητος – Παναιτωλικός το Σαββατο 6/5/2023 στις 8.00 μ.μ.