Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Καματερού: Πίκρα για την στάση του Θοδωρή Παχατουρίδη

Published

on

Πίκρα και απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟ Καματερού από την στάση και την συμπεριφορά του Θοδωρή Παχατουρίδη και την ξαφνική φυγή του από την ομάδα, για να πάει στον Βύζαντα Μεγάρων.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Σωτήρη Κοντοβά, ο οποίος μας είπε τα εξής:

<< Είμαστε ιδιαίτερα απογοητευμένοι και πικραμένοι από την στάση του Θοδωρή Παχατουρίδη, γιατί πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει τιμήσει τα εθνικά μας χρώματα και έχει γράψει σημαντική ιστορία στο ποδόσφαιρο και θα περιμέναμε πιο αντρίκια συμπεριφορά από αυτόν.

Λίγες ημέρες πριν συμφωνήσαμε μαζί του σε όλα, δώσαμε τα χέρια, πήρε προκαταβολή, ξεκίνησε να προπονεί την ομάδα και γενικά έδειχνε το απαραίτητο ενδιαφέρον. Και χτες ξαφνικά μας ενημέρωσε πως έχει πρόταση από τον Βύζαντα Μεγάρων και θέλει να πάει εκεί, γιατί πάει για πρωτάθλημα ενώ εμείς πάμε για να σωθούμε. Αλήθεια κύριε Παχατουρίδη, όταν συμφωνήσαμε δεν ξέρατε τους στόχους της ομάδας? Επίσης, μας είπε να περιμένουμε μερικές ημέρες να δούμε τι θα γίνει, ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Βύζαντα, όπως φάνηκε και από την σημερινή ανακοίνωση της ομάδας των Μεγάρων…

Επίσης, είμαστε ενοχλημένοι και από την στάση του Βύζαντα. Ενα τόσο ιστορικό σωματείο θα έπρεπε να σέβεται και τις άλλες ομάδες, και να μην ακολουθεί πλάγιες μεθόδους, αφού γνωρίζοντας πως ο συγκεκριμένος είναι ήδη προπονητής της ομάδας μας θα έπρεπε πρώτα να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Ο ΠΑΟ Καματερού έχει την δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο, και αυτή δεν σβήνεται ούτε επηρεάζεται από κανέναν Παχατουρίδη. Συνεχίζουμε, και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το νέο προπονητή της ομάδας μας…>>