Connect with us

6ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα- Ηλυσιακός 4-2

Published

on

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟ Κρουσώνα έφερε θετικό αποτέλεσμα, αφού η Ηρακλειώτικη ομάδα έχοντας στον πάγκο της τον Μύρωνα Σηφάκη σημείωσε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής επικρατώντας με 4-2 του Ηλυσιακού. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου από του Ζωγράφου έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Κυρίτση, χαρακτηρίζοντας τις αποφάσεις του Δωδεκανήσιου ρέφερι τραγικές. Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 7′ με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη ο  οποίος έγραψε το 1-0. Το συγκρότημα του Δημήτρη Παπασπύρου στο 20′ βρήκε δίχτυα με τον Κωνσταντίνου όμως ο βοηθός του αγώνα υπέδειξε λανθασμένα τον παίκτη του Ηλυσιακού οφσαιντ.  Οι ”ασπρόμαυροι” απάντησαν στο 28′ με τον Παππά να φέρνει το ματς στα ίσια. Με τη συμπλήρωση 45′ η ομάδα του Κρουσώνα πέτυχε την ανατροπή, αφού ο Κουράκης επωφελήθηκε από τις κόντρες και με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-1. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ωστόσο οι ”ασπρόμαυροι” παρουσιάστηκαν πιο ψύχραιμοι και τελικά πήραν τη νίκη. Στο 81′ ο Αλέκου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Διαμάντη με το διαιτητή Κυρίτση (ΣΔ Δωδεκανήσου) να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλλει παράλληλα τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ”παθών” ο οποίος ευστόχησε δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του. Η ομάδα του Ζωγράφου όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο 89′ ο Ηλίας Κάμπας μείωσε σε 3-2 με πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 4′ των καθυστερήσεων με ωραία λόμπα ο Νύκταρης. Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε ο Αγγελίνας για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Χριστοδουλάκης, Ταβλαδωράκης, Τζωρμπατζάκης, Τσολακούδης, Κορδονούρης, Μασέλης, Παππάς, Κολιακουδάκης, Κουράκης (67′ Κουράκης), Σκουτέλης (58′ Δερμιτζάκης), Παπαρούνας (84′ Νύκταρης)

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Διαμαντής, Φίπε (73′ Μητσόπουλος), Ιωαννίδης, Αγγελίνας, Καραπιπέρης, Φλέγκας, Μασούρας, Κωνσταντίνου (81′ Νικολάου), Στρατάκης, Σύσκος (64′ Κολοβός), Κάμπας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply