Connect with us

6ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα: Η αποστολή για Νάξο

Published

on

Μετά την προπόνηση που έγινε σήμερα στον Κρουσώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χάρης Ματθαιάκης ανακοίνωσε την 18αδα για το παιχνίδι με τον Πανναξιακό. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Ζάλουντοκ, Ζερβός, Τζωρμπατζάκης, Μακατουνάκης, Καφετζόπουλος, Κορδονούρης, Μασέλης, Καραταράκης, Ταβλαδωράκης, Μπουρσέλης, Βιτώρος, Καπετανάκης, Παππάς, Σούρσος, Νύκταρης, Σκουτέλης, Κολιακουδάκης, Ραβανός.

Δεν υπολογίζονται για το ματς με τη Νάξο οι τιμωρημένοι Κουράκης, Χαλκιαδάκης, Παπαρούνας και οι τραυματίες Κοκολοδημητράκης, Στρατηγάκης και Λουμπάκης.

 

Αναφερόμενος στο ματς με τον Πανναξιακό, ο Χάρης Ματθαιάκης τόνισε τα εξής: «Θέλουμε νίκη και μόνο νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα είναι μονόδρομος για εμάς, ώστε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τη σωτηρία μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι να πετύχουμε το στόχο μας. Η εμφάνιση της ομάδας με την ΑΕΚ, έστω και αν δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό όφελος, μας έδωσε καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Δεν μας απασχολεί η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply