Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟ Ρουφ – Άγιαξ Ταύρου 2-1

Published

on

Ο ΠΑΟ Ρουφ χαμογέλασε στο ντέρμπι των…. ουραγών καθώς επικράτησε με 2-1 του Άγιαξ Ταύρου σημειώνοντας τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Μετά από ένα στείρο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους στην επανάληψη ανοίγοντας το σκορ στο 47′ με τον Ρίζο. Το τέρμα αυτό έδωσε φτερά στο συγκρότημα του Στέφανου Διονυσόπουλου το οποίο λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 59′ πέτυχε το 2-0. Ο Μιχαήλ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Θανόπουλου δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 2′ των καθυστερήσεων με τον Κατσιώλη. Διαιτητής ήταν ο Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στέφανος Διονυσόπουλος): Σκυριώτης, Διαμαντόπουλος, Ασλανίδης, Ζαγκλής, Σαλάκου, Κωνσταντόπουλος Ι. (70′ Καμαριάρης), Φλέσσας (37′ Ρίζος), Κολιόπουλος (87′ Σκρόνιας), Μιχαήλ, Κωνσταντόπουλος Χρ., Καραϊνδρος

 

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θανόπουλος, Γολίδης, Ματζιούρας, Παπαδάκης, Θεοφάνους (70′ Καζιάνης), Κατσούλας, Σπανάκος, Πατέλης (87′ Κατσιώλης), Μαυρουδής, Ηλιάδης (57′ Σωτηρόπουλος), Κτενάς.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply