Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ – Άγιος Ιερόθεος 1-1

Published

on

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ήταν το αποτέλεσμα της σημερινής συνάντησης μεταξύ Π.Α.Ο. Ρουφ και Αγίου Ιερόθεου στα πλαίσια της 17η αγωνιστικής του 2ο ομίλους της Α’ Ε.Π.Σ.Α.. Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα του Ρουφ αγνοεί τη νίκη ενώ για την ομάδα του Αγίου Ιερόθεου αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι όταν μόλις στο 4ο λεπτό ο Κολιόπουλος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Μηλιώνη με τον Ντεντόπουλο να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου σε επίθεση των φιλοξενουμένων, ο Κουνάδης προλαβαίνει την τελευταία στιγμή να ανακόψει την πορεία της μπάλας, παίρνοντας την μπουκιά από το στόμα του Κοτούλια.

Στο δεύτερο ημίχρονο μοιραίος για τους φιλοξενούμενους ο Αβίντογλου που σπατάλησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες επίτευξης κάποιου τέρματος στο 51ο και 73ο λεπτό. Στο 76ο λεπτό ο Βιδάλης με κεφαλιά , έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ασλανίδη, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα ωραία ομαδική προσπάθεια τω γηπεδούχων με τον Κολιόπουλο να πλασάρει και τον Τζωρτζάτο να απομακρύνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές έτσι και στον σημερινό αγώνα η μπάλα τιμώρησε την ομάδα που είχε τις κλασικές ευκαιρίες.

Στο 86ο λεπτό ο Ασλανίδης σε προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 1-1

ΡΟΥΦ:Κουνάδης, Δαβιλάς(46′ Παπαγιάννης), Ασλανίδης, Γιάνκολο, Βιδάλης, Λεβεντάκος, Καραγιάννης, Φωτόπουλος(66′ Γαλάνης), Φιλιππίδης, Κολιόπουλος, Θάνος(58′ Τομπουλίδης).

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ:Μηλιώνης, Τζωρτζάτος, Οικονόμου, Ντεντόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Λουκάκης, Διονυσόπουλος, Φεύγας, Κοτούλιας(68′ λ. τ. Ζαχαρόπουλος), Νιζάμης(85′ Τερζής), Αβίντογλου

Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply