Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ – Άφοβος 5-2

Published

on

Δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο ΠΑΟ Ρουφ επικράτησε με 5-2 του Άφοβου το απόγευμα του Σαββάτου και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη πήρε το τρίποντο και πλέον μπορεί να κοιτάει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Με τη συμπλήρωση 16′ αγώνα ο Καραβίδας εκτέλεση το κόρνερ, ο Βιδάλης πήρε την κεφαλιά και ο Τριανταφύλλου που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με προβολή έγραψε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγα λεπτά αργότερα με κεφαλιά του Καργιώτη, παρ’ όλα αυτά το συγκρότημα του Κώστα Τσαβαλιά ανέβασε την απόδοση του και ανέκτησε και πάλι το προβάδισμα στο 35′ χάρις σε εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Τριανταφύλλου. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Φιλιππιδης ο οποίος λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ μέρος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1. Στις αρχές της επανάληψης ο ίδιος ποδοσφαιριστής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Στο 55′ ο Άφοβος κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κοντός, με τον Φιλιππίδη λίγο αργότερα να σημειώνει το τελικό 5-2.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ Χαρίσης (46′ Κουνάδης), Γιάνγκολο, Καραβίδας, Βιδάλης, Τριανταφύλλου, Λίτσι, Καραγιάννης (62′ Λαζόπουλος), Φωτόπουλος,Φιλιππίδης, Δαβιλάς, Θάνος.

ΑΦΟΒΟΣ: Πετρόπουλος, Μυλωνάς, Καργιώτης, Δήμα, Πέρι, Γεωργιάδης, Νάτι (75′ Καφασκής), Χριστοφορίδης (80′ Βασιλάκος), Κωστάλας, Ηλιούπολης (55′ Τσίπας), Κοντός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply