Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ – Αγία Παρασκευή 1-0

Published

on

Το όνειρο του πρωταθλήματος αρχίζει να απομακρύνεται για την Αγία Παρασκευή μετά την εκτός έδρας  ήττα που υπέστη από τον ΠΑΟ Ρουφ με 0-1. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που ο Πανερυθραϊκός νικήσει την Κυριακή τον Γ.Σ. Καισαριανής, οι μελανόλευκοι θα μείνουν δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ”κόκκινοι” μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 24′ με τον Φιλιππίδη ο οποίος με γυριστή κεφαλιά δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Γιαννόπουλο πετυχαίνοντας το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στη συνέχεια η Σάντα προσπάθεια να φέρει το ματς στα ίσια ωστόσο δεν τα κατάφερε  να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα να φύγει με “σκυμμένο” το κεφάλι από το γήπεδο.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος, Κουντουρέλης, Νακόπουλος.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Κώστας Τσαβαλιάς) :Κουνάδης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Τριανταφύλλου, Βιδάλης, Τσάπαλης(46′ Κολιόπουλος), Καραγιάννης, Ασλανίδης, Φιλιππίδης (75′ λ. τ. Λεβεντάκος), Κλής, Λίτσι (91′ Γαλάνης).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Αλβέρτος Παπαδάκης):Γιαννόπουλος, Σταμούλης(75′ Χαραλάμπους), Χατζηπέτρος(27′ Τζίτζης), Μεϊμάρογλου, Σκόνδρας, Τσώνης, Μαστρογιάννης, Λαμπρινάκος, Τσοχαντάρης, Ζυγούρης, Κρασώνης(46′ Στάμος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply