Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ – Καματερό 4-1

Published

on

Την τρίτη σερί ήττα γνώρισε το Καματερό κόντρα στο πρωτοπόρο και πρωταθλητή χειμώνα πλέον Ρούφ με σκορ 4-1.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς με τον  Ξυδιά στο 5΄και στο 6΄ να αποκρούει δυο μοναδικές ευκαιρίες σε σουτ του Δανάση και του Ρούπι.  Στο 7΄ εκτέλεσαν κόρνερ με το Ρούπι, ο Μπανιάς με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι επανέφερε την μπάλα και ο Τεττέι άνοιξε το σκορ

Η ομάδα του Νίκου Κουνάδη αντέδρασε  γρήγορα και στο 10’ ισοφάρισε με τον Παππά σε 1-1.

Στο 20΄ η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα πήρε «κεφάλι» στο σκορ με κεφαλιά του Μπανιά (από θέση οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο  βοηθός Βαξεβανέλης όπως ισχυρίζονται οι φιλοξενούμενοι).  Στο 28΄ το Ρουφ πέτυχε το 3-1 με διαγώνιο σουτ του Τύρπου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε,  με την μοναδική καλή ευκαιρία για το Καματερό να χάνει ο Παναγιωτόπουλος στο 62΄.

Οι γηπεδούχοι στο 72΄ είχαν άλλη μια καλή στιγμή σε σουτ του Ρούπι που απέκρουσε σωτήρια ο Ξυδιάς. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Τεττέι με σουτ σε φάση διαρκείας στο 78΄.

Διαιτητής ήταν ο Νικολάου με βοηθούς τους Βαξεβανέλη και Ανδρέου.

 

ΠΑΟ Ρουφ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Βενάρδος, Επιτροπάκης (82΄Ζεικίδης), Ανδρίκος, Σωτηριάδης (90΄ Τριανταφύλλου), Μπανιάς, Tetteh, Τύρπος (80΄ Παλάτσιος), Δανάσης, Ρούπι, Ψαρράς (61΄ Μπένα)

 

Καματερό ( Νίκος Κουνάδης): Ξυδιάς, Πιτέλης (90΄ λ.τ Ζαχαρόπουλος), Καρκαλέτσης (46΄ Λουβερδής), Σέχου, Τσιργιώτης, Παππάς, Πετανάι, Μασμανίδης, Γκάνιος (46΄ Διαμαντίδης), Παναγιωτόπουλος (75΄ Τσαγκάρης), Χαιρετάκης