Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ: Στις 24/7 αγιασμός και πρώτη προπόνηση-Δυνατά τεστ για την “Αούστρια”

Published

on

Φέτος ο ΠΑΟ Ρουφ ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει και ήδη από τις μεταγραφές που έχουν γίνει, οι ιθύνοντες της Αούστρια δείχνουν ότι ο πήχης έχει μπει ψηλά.

Ο σύλλογος δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα δείχνοντας ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες μετά από χρόνια και πάλι.

Ο Σταύρος Ηλιόπουλος έχει βρει μια πανίσχυρη διοίκηση σύμμαχο, με τις δυο πλευρές να σχεδιάζουν καθημερινά την ομάδα που θα θέσει στόχο την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ ΕΠΣΑ.

Μάλιστα έγινε γνωστή η ημέρα που θα πατήσουν για πρώτη φορά γήπεδο οι κόκκινοι. Στις 24/7 θα γίνει η πρώτη προπόνηση του συλλόγου ενώ θα τελεστεί και ο αγιασμός της ομάδας.

Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις σε γκρουπ ενώ θα γίνουν και εργομετρικά, με την ημερομηνία να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, δεν έχουν προγραμματιστεί ακόμη όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η Αούστρια ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου οι κόκκινοι θα έχουν δώσει δυνατά τεστ με ομάδες που συμμετέχουν σε ανώτερες κατηγορίες, όπως η Μαρκό, ο Φωστήρας, η Καλλιθέα αλλά και ο Ατρόμητος Κ20.

Αναλυτικά, τα φιλικά

4/8 Μαρκό (εκτός)

7/8 Φωστήρας (εντός)

11/8 Καλλιθέα (Γρηγόρης Λαμπράκης)

13/8 Ατρόμητος Κ20 (Εντός)