Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Άρης Περτούπολης 4-1

Γιατί οι «Στρατηγοί» έχουν τέσσερα αστέρια

Published

on

Εκπληκτικό ποδόσφαιρο από τον Παπάγου ο οποίος και επικράτησε με 4-1 του Άρη Πετρούπολης και είναι ακόμη ζωντανός στην μάχη της παραμονής. Εννέα λεπτά (από το 31′ έως και το 40΄) ήταν αρκετά για τους «Στρατηγούς» να πετύχουν τρία τέρματα. Συγκεκριμένα στο 31′ και μετά την προβολή του Κοτρώτσου οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, ενώ στο 35′ ο Κραψίτης και στο 40′ ο Μιχαλόπουλος ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 60΄ ο Κραψίτης έστρωσε στον Μιχαλόπουλο για το 4-0 και το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τζαμαλής στο 65΄. Διαιτητές ήταν οι Γαβρίλης, Δανέζης και Κουστογιάννος.

 

*Τέλος να σημειώσουμε πως πολλά παράπονα από την διαιτησία έχουν οι φιλοξενούμενοι αφού θεωρούν πως το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει ποτέ, αφού η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή της εστίας του Ραφτόπουλου, ενώ και ο Κραψίτης στο τέταρτο γκολ ξεκίνησε την προσπάθειά του από θέση οφσάιντ.

 

ΠΑΠΑΓΟΣ: Σούντας, Δρόσος, Παπαδόπουλος, Λιούκας, Ρέξο, Κολοβός, Κραψίτης, Κοτρώτσος, Παπαναστασίου (61′ Γκάτσο), Σιλεβίστας (69′ Μήτρο), Μιχαλόπουλος (81′ Αναστασίου)

ΑΡΗΣ: Ραφτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Βλαχόπουλος (85′ Ράμμος), Ασημακόπουλος, Πιτέλης, Μουρτζάκης (55′ Χρυσανθακόπουλος), Τζαμαλής, Γκαβέρας (45′ Νάσης), Βάλσαμος, Τσολάνης, Λεμπέσης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply