Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Αθηναϊκός 0-1

Published

on

Μετά από δυο αγωνιστικές ο Αθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε εκτός έδρας, σε ένα επεισοδιακό ματς με 1-0 του Παπάγου. Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα. Σε μια από αυτές στο 40′ ο Μπίτιλης επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Σούντα. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε όμως οι «λόρδοι» βρήκαν τον τρόπο να αποδράσουν με το «διπλό» από το γήπεδο του Χαλανδρίου. Συγκεκριμένα 2′ πριν την ολοκλήρωση του αγώνα ο Ζαμπαράς με κοντινή προβολή χάρισε το πολύτιμο τρίποντο στην ιστορική ομάδα του Βύρωνα. Στο ίδιο λεπτό ο Αλεξιάδης από πλευράς γηπεδούχων έβρισε τον διαιτητή Ευαγγέλου, με αποτέλεσμα ο Αθηναϊος ρέφερι να αποβάλει με απευθείας κόκκινη τον αμυντικό των «στρατηγών». Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 1′ των καθυστερήσεων όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια για τον Αθηναϊκό πήρε ο Βουρλούμης με δεύτερη κίτρινη. Βοηθοί του Ευαγγέλου ήταν οι Καρατζίκας και Κουντουρέλης. Β

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιώργος Μπουντούρης): Σούντας, Εξαδάκτυλος (83′ Σελιβισέας), Αλεξιάδης, Λιούκας, Δρόσος, Κολοβός, Κραψίτης, Μήτρο, Παπαναστασίου, Κοτρώτσος, Μιχαλόπουλος ( 46′ Ζέρβας).

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Παπαχειμώνας, Βουρλούμης, Τζανετής, Γαβριήλ, Πέλλα (67′ Μανταδάκης), Τζέκο (55′ Λέβέντης), Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (46′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply