Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Απόλλων Χαλανδρίου 1-0

Published

on

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Παπάγος που επικράτησε με 1-0 του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο γήπεδο του Χολαργού. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Χαλανδρίου γνώρισε την ήττα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική γεγονός που δημιουργεί ανησυχίες.

Στο 24’ ο Κολλιάκος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε στον Νούτσο που με δύσκολο  σουτ πραγματοποίησε το 1-0

Στο 37′ ο Κουστουμπάρδης γύρισε ωραία από αριστερά μέσα στη μικρή περιοχή αλλά ο Μήτρου και ο Παπουτσής δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Το γυριστό σουτ του Παπουτσή στο 47′ βρήκε τον τερματοφύλακα σε ετοιμότητα

Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσουν το ματς, δεν κατάφεραν να απειλήσουν την οργανωμένη άμυνα του Παπάγου με το 1-0 να παραμένει ως  τελικό αποτέλεσμα.

 

Διαιτητής ήταν ο Τσολακίδης με βοηθούς τους Δαρσακλή και Γκουντά

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Ρηγόπουλος (78′ Δούκας), Κόρδας, Αλεξιάδης, Λιούκας, Ταλιούρας Ι.(51′ Ταλιούρας Ν.), Φατούρος, Ταλιούρας Δ., Νούτσος (72′ Καραθανάσης), Κολιάκος, Ταλιούρας Φ.(90′ Δρυμωνίτης).

Απόλλων Χαλανδρίου (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Κουτσογκίλας Π., Κουστουμπάρδης, Κούκος, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης (55′ Παπαδόπουλος), Αυγέρης (65′ Απειρανθίτης), Οικονομόπουλος (55′ Αλεξανδράκης), Μήτρου (55′ Παπαδάκης), Παπουτσής.