Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος: Η επέλαση των Στρατηγών συνεχίζεται…

Published

on

Την εκπληκτική πορεία του συνέχισε ο Παπάγος που επικράτησε επί των Ιώνων Αλίμου, και εξακολουθεί να είναι η ομάδα με τους περισσότερους βαθμούς στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Η σχετική ανάρτηση του συλλόγου…

KAI Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Παπαγος 20, Αττικος 19, Λαυρα Αργυρουπολης 16, ΠΟΨ 15, Καματερο 15, Διαγορας Αιγαλεω 13. Η βαθμολογια του δευτερου γυρου του πρωταθληματος μετα απο 8 αγωνιστικες!! 6 νικες, 2 ισοπαλιες, 0 ηττες, τερματα 15-1. ‘Τι νοημα εχει η παραθεση της πραγματι εξαιρετικης πορειας σας στο δευτερο γυρο,’ μας ρωτησε παραγοντας του Αθηναϊκου ποδοσφαιρου. Στελνει ενα μηνυμα του απαντησαμε για το μεχρι που μπορει να φτασει μια ομαδα που επιστρεφει στη φυσικη της εδρα, στηριζεται σε μεγαλο βαθμο σε παιδια βγαλμενα απο τις ακαδημιες της και κραταει τον προύπολογισμο της στο χαμηλοτερο αξιοπρεπες υψος. Και για να ειμαστε ειλικρινεις μας βαζει και ιδεες για το που μπορουμε να φτασουμε την επομενη σεζον!!

Και επειδη ο χθεσινος μας αντιπαλος, η σοβαρη, αθλητικη και καλοστημενη ομαδα των Ιωνων Αλιμου, δεν καταφερε ουτε εντος ουτε εκτος να μας αποσπασει εστω εναν βαθμο, να θυμισουμε οτι με τις ομαδες της πρωτης τριαδας που παλευουν για την ανοδο η βαθμολογικη μας συγκομιδη ηταν: με τον Διαγορα 2-2, με τον Αττικο 4-1 και με το Καματερο 4-1(!!) Μηπως να σχεδιασουμε για του χρονου λιγοτερο σνομπισμο με τις πιο αδυνατες ομαδες;

Κατα τα αλλα η αμυνα μας εβγαζε παλι ματια, ο Κωστας Κουλουρης συνεχισε την πορεια προς την κορυφη του πινακα των σκορερ, το τεχνικο μας διδυμο εκανε ρουα-ματ με τις αλλαγες (και σε προσωπα αλλα και σε χρονικες στιγμες) και ο Φιλιππος Μπρατσος επιβεβαιωσε τον εφορο του που επεμενε οτι αυτη η αντιπαλη αμυνα του ταιριαζει για να ξαναχριστει σκορερ! Και επειδη τα παιδια μας θελουν να μας κρατουν σε εγρηγορση, καθαρισαν το παιχνιδι στο τελευταιο δεκαλεπτο απεναντι στην πρωτη ισως ομαδα φετος που καταφερε να ακολουθησει το εξαντλητικο μας τεμπο μεχρι το τελος του αγωνα.

Καλη διαιτησια απο τους Μαλανδρακη, Γεωργιτσοπουλο, Λουκουμη που χωρις πολλες κουβεντες και με λελογισμενο αριθμο καρτων κρατησε το παιχνιδι στον υψηλο ρυθμο που επιδιωξαν και οι δυο ομαδες.

Η συνθεση μας: Μαρκαντωνακης, Γυπαρης Π. (Μπαμι), Αλεξιαδης, Μεσινι, Κωστοπουλος (Μπρατσος) , Φατουρος, Ρηγοπουλος (Μυλωνας), Κουλουρης, Μπεκιρι (Νουτσος), Λιουκας (c), Δρυμωνιτης Θ. (Παπαναστασιου)- Λυρος, Λαγιος, Κωτης, Κασνετσι
ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΑΣ:
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΚΟΛ
1 Κουλουρης 16
2 Αλεξιαδης 5
3 Μπρατσος 4
4 Μεσινι 3
5 Παπαναστασιου 2
Φατουρος 2
7 Κασβικης 1
Καπανταης 1
Δρυμωνιτης Θ. 1
Ρηγοπουλος 1
Αυτογκολ 1
ΣΥΝΟΛΟ 37