Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Πανερυθραϊκός 1-1

Published

on

Παπάγος  και Πανερυθραϊκός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο γήπεδο του Χολαργού Β’ καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους  να διαμαρτύρονται στο 71’ για ανατροπή του Παπαναστασίου στην περιοχή, φάση που δεν αξιολόγησε ο ρέφερι της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Γιάννη Ντόκου προηγήθηκε στο 5’ λεπτό όταν ο Ρηγόπουλος εκτέλεσε κόρνερ ο Φατούρος πήρε την κεφαλιά  ο  Αγγελόπουλο επέκρουσε και στην συνέχεια της φάσης ο Φ. Ταλιούρας χρήστηκε από κοντά σκόρερ 1-0.

Στο δεύτερο μέρος ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους όταν στο 52’ ο Σουμελίδης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Μπαμπαλούκας (1-1).

Στο 53’ ο Μπαμπαλούκας σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Καββαδία.

Διαιτητής ήταν ο Στεργιώτης με βοηθούς τους Καραγεώργο και Αθανασόπουλο.

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Κολλιάκος, Κορδάς, Αλεξιάδης, Λιούκας, Ταλιούρας Δ., Νούτσος (51′ Δρυμωνίτης), Φατούρος, Ταλιούρας Ι. (48′ Παπαναστασίου), Ρηγόπουλος (83′ Πεταλωτής), Ταλιούρας Φ..

Πανερυθραϊκός (Στέλιος Μουντανάρης): Αγγελόπουλος, Σουμελίδης, Παπαθανασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Σιλιγαρδάκης, Σπάρταλης (88′ Γκριτζάς) Βαρκαρώτας (46′ Μπαλλής), Κουβαράς (46′ Κοτσολάκος), Αραμπατζής (84′ Καραπαναγιωτίδης), Μπαμπαλούκας.