Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Σούρμενα 2-1

Published

on

Μεγάλο τρίποντο για την ομάδα του Παπάγου που επικράτησε των Σουρμένων 2-1 με το νικητήριο τέρμα να σημειώνεται στην εκπνοή του αγώνα.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό οι  φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή  αντίθετα η  ομάδα των βορείων προαστίων βρίσκεται πλέον στην δέκατη θέση με 22 βαθμούς κάνοντας μεγάλο βήμα παραμονής .

Οι ομάδα του Παπάγου ευτύχισε να σκοράρει στο 6’ όταν  η σέντρα του Φίλιππου Ταλιούρα βρήκε τον  Γιάννη Ταλιούρα σε καλή θέση που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0.

 

Στο 39’ ο Φίλιππος Ταλιούρας αντικρίζει μια δεύτερη «αυστηρή» κίτρινη κάρτα όπως ισχυρίζονται.. οι γηπεδούχοι και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα του Παπάγου να αγωνίζεται για τα επόμενα πενήντα ολόκληρα λεπτά με αγωνιστικό μειονέκτημα

Στο 52′ με φοβερό σουτ Κώτση έξω από την περιοχή τα Σούρμενα έφεραν το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 67’ ο Μασάδο είχε προσπάθεια στο δοκάρι

Στο 93’ ο Παπαναστασίου κέρδισε το φάουλ την εκτέλεση του ανέλαβε  ο Δρυμωνίτης και με υπέροχο σουτ έγραψε το τελικό 2-1.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης με βοηθούς τους Ίσσα και Τζίκα.

 

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Καββαδίας, Ρηγόπουλος (85′ Πεταλωτής), Κόρδας, Αλεξιάδης, Νούτσος, Ταλιούρας Ι. (53′ Παπαναστασίου), Φατούρος, Ταλιούρας Δ., Κολιάκος, Ταλιούρας Ν. (62′ Λιούσης, 74′ Δρυμωνίτης), Ταλιούρας Φ. – Λάγιος, Μπράτσος, Βαρώνος

 

ΑΟ Σουρμένων (Γιάννης Ταπραντζής): Σκυριώτης, Χριστόπουλος, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης, Γιαννουλάκης, Τσέργας, Φωστέρης, Μακρυγιάννης, Κώτση, Μασάδο, Παπαδάκης.