Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος – Χαϊδάρι 1-5

Published

on

Σπουδαία νίκη με 5-1 επί του Παπάγου στο γήπεδο του Χαλανδρίου σημείωσε το Χαϊδαρι και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση.

Η ομάδα του Γιάννη Ντόκου παρά το σκορ δεν παρουσίασε κακό πρόσωπο μάλιστα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι σκόραρε στο 10’ με τον Φατούρο για το 1-0 και έχασε πέναλτι στο 72′ με τον Ρηγόπουλο (απέκρουσε ο τερματοφύλακας Μίχος).

Οι Χαϊδαριώτες ισοφάρισαν στο 22΄με τον Τσοπανά που λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε λόγο τραυματισμού.

Το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν επηρέασε τους φιλοξενούμενους αλλά βρήκαν τον τρόπο να μπουν μπροστά στο σκορ σε μια σύγχυση της άμυνας του Παπάγου και σκόραραν με τον Παυλόπουλο λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 55’ ο Παυλόπουλος «κτύπησε» ξανά πραγματοποιώντας το 1-3 και στο 58’ με αυτογκόλ το Χαϊδάρι ανέβασε τον δείκτη του  σκορ σε 1-4.

Το τελικό 1-5 σημείωσε ο Πλουμάτος στο 70’.

**Στην φάση του χαμένου πέναλτι  των γηπεδούχων αποβλήθηκε από τον ρέφερι της αναμέτρησης  ο Αραβίδης που υπέπεσε  στην παράβαση, αφήνοντας την ομάδα του Χρήστου Κιούρκου με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Φραγκιουδάκη και Κουκόπουλο

 

Παπάγος (Γιάννης Ντόκος): Κοραχάης, Νούτσος, Κολιάκος(46’ Ταλιούρας Ν.), Αλεξιάδης, Λιούκας, Κορδάς, Μπράτσος(46’ Παπαναστασίου), Φατούρος, Δούκας(65’ Βαρώνος), Ρηγόπουλος Ταλιούρας Φ.

 

Χαϊδάρι (Χρήστος Κιούρκος):  Μίχος, Πλουμάτος, Γαβαλάς, Αδαμίδης Τσώνης, Βλάχος (75′ Αντωνόπουλος), Τζωρτζάτος, Καμπεράι, Τσοπανάς(25’λ.τρ. Περλέσι), Μουρεζίνης(80’ Γιαννόπουλος) Παυλόπουλος, , (79′ Μακρής).